STANOJEVIĆ SVESTAN DA U KUPU NEMA POPRAVNOG! Nastavak napada na duplu krunu u trenutno najjačem sastavu! (VIDEO)
Aleksandar Stanojević na konferenciji za novinare, Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

IZJAVA PRED UTAKMICU

STANOJEVIĆ SVESTAN DA U KUPU NEMA POPRAVNOG! Nastavak napada na duplu krunu u trenutno najjačem sastavu! (VIDEO)

Susret je na programu u sredu od 17 časova

Objavljeno: 16:26h

Partizan u sredu od 17 časova u Humskoj nastaviti put u Kupu Srbije, a pred utakmicu četvrtfinala strateg crno-belih Aleksandar Stanojević istakao je da je apsolutni fokus na susretu sa članom Prve lige Srbije.

- Sutra nas očekuje eliminaciona utakmica, svesni smo da u ovom takmičenju nema popravniog i ulazimo maksimalno, sa najjačim timom. Gledali smo sve utakmice Loznice ove sezone izuzev duela u Kupu Srbije, dobro smo se upoznali sa rivalom. Igraju 3-4-3, ali menjaju sistem igre. Brzi su u tranziciji, međutim ne želim da izdvajam imena jer kad nekoga pomenem taj se dodatno istakne, postigne gol. Orgaizovana su, tvrda ekipa kojoj se teško stvaraju šanse - rekao je Stanojević.

Stanojević je potom istakao da je Prvenstvo prioritet, ali da njegov tim neće kalkulisati.

- Rekao sam na početku sezone naše prioritete. Prvenstvo, pa velika praznina, potom Evropa pa Kup Srbije. Tokom sezone se gledište menja i ambicija sada je dupla kruna. Ipak, tutulu ništa ne može da zameni. Prvenstvo nam je najvažnije, fokusirani smo na titulu, ali bliži se kraj sezone idemo utakmicu po utakmicu i fokusirani smo na narednu utekmicu. Ne razmišljamo o Čukaričkom sada, međutim ništa ne može da zameni titulu, šampionska kruna je sve na svetu.

Činjenica da je naredni rival eliminisao dva člana elite iz perspektive crno-belih je poziv za oprez.

- Smanjila se donekle razlika između prvoligaša i superligaša, ali ipak postoji. Loznica je pobedila dva ozbiljna člana elite Čukariki i Radnik. Možda je to pokazatelj da se dva ranga izjednačuju.

Iako je spreman na svaki scenario, trener Stanojević je istakao da u Humskoj nisu posebnu pažnju usmerili na jedanaesterce.

- Mnogo puta smo do sada vežbali penale tako da nećemo sada. Vežbali smo ih u sijaset situacija i znam ko šutira - rekao je strateg Partizana.

(Espreso/Mocart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.