ŠTA SI REKAO, JEL MOŽEŠ DA PONOVIŠ: Nećete verovati šta je Asano izjavio, svaki Nemac se VALJAO od SMEHA! (VIDEO)
Takuma Asano, Foto: EPA/Dan Himbrechts

KAKAV LIK

ŠTA SI REKAO, JEL MOŽEŠ DA PONOVIŠ: Nećete verovati šta je Asano izjavio, svaki Nemac se VALJAO od SMEHA! (VIDEO)

U svakom slučaju, u Bohumu su vidno zadovoljni što je nekadašnji igrač Partizana odigrao na ovako visokom nivou

Objavljeno:

Takuma Asano je dosta oscilirao ove sezone u dresu Bohuma, imao je nekoliko odličnih, nekoliko prosečnih partija, a prošlog vikenda je odigrao meč sezone protiv Hofenhajma. Sa dva postignuta gola bio je heroj slavlja u Zinshajmu, doneo je tri vredna boda ekipi Tomasa Rajsa.

Asano je zbog odlične partije uvršten u idealnu postavu 28. kola Bundeslige, zajedno sa Janom Zomerom, Filipom Kostićem, Risom Oksfordom, Makotom Hasebeom, Jagom, Konardom Lajmerom i Antonom Štahom.

Japanac je prvo oduševio nemačku javnost svojom parijom, a potom je i ozbiljno nasmejao prilikom intervjuaa na ZDF-u. Na tribinama Rajn Nekar Arene bio je i selektor Nemačke Hansi Flik, koji je pratio nekoliko kandidata za dres sa državnim grbom. Voditeljka je pitala Asana da li poznaje Hansija Flika, a onda je dobila neočekivan odgovor.

"Kako? Hansiflik? Šta je to?", upitao je uz širok osmeh začuđeni Asano, koji očigledno ne prati baš previše dešavanja u nemačkom fudalu.

U svakom slučaju, u Bohumu su vidno zadovoljni što je nekadašnji igrač Partizana odigrao na ovako visokom nivou. Do sada su svi bili impresionirani njegovom brzinom, ali ne i realizacijom, pošto je pre utakmice sa Hofenhajmom postigao samo jedan gol na 24 utakmice u svim takmičenjima.

- Ono što sam video na treningu nateralo me jeda da ga stavim u tim. Mislim da je ovaj put doneo zaista dobru svežinu našem timu. Možda je razlog za to bilo i što nije igrao drugi meč za reprezentaciju na pauzi - rekao je Tomas Rajs posle meča sa Hofenhajmom.

Asano je dobio šansu da zaigra pošto je Gerit Hotman zaražen koronom, odnosno Kristofera Antvi Ađeija, koji se tek u četvrtak vratio iz Gane. Rajsu se učinilo da je pravi trenutak za to, pa je pogodio pravo u metu.

- U takvoj situaciji morate da donesete odluku. Kao treneru vam se posreći ukoliko se utisci sa treninga poklope sa onim što se dogodi na terenu - rekao je Rajs.

Asano je u sezoni 2020/2021 bio jedan od najboljih igrača Partizana, ali nije ostao u lepom sećanju navijačima i klubu, s obzirom da je u maju raskinuo ugovor na štetu kluba, posle čega je otišao u Bundesligu.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.