SVAKI "GROBAR" OVO ŽELI DA ČUJE PRED BORBU ZA TITULU!
Nikola Terzić, Foto: Starsport

FK Partizan

SVAKI "GROBAR" OVO ŽELI DA ČUJE PRED BORBU ZA TITULU!

Mladi fudbaler Nikola Terzić nametnuo se kod Aleksandra Stanojevića za startu postavu Partizana.

Objavljeno: 12:15h

Terzić je bio u prvih 11 i u pobedi nad TSC-om (2:0) proteklog vikenda, u vrlo bitnoj pobedi za crno-bele u borbi za titulu sa Crvenom zvezdom. Dva tima su izjednačena po broju bodova pred plej-of Superlige.

"Oni su malo bolje ušli od nas u utakmicu, imali su posed lopte u prvom poluvremenu. Mi smo taktički, u defanzivi, sve dobro uradili, maksimalno smo bili disciplinovani, postigli smo prvi gol, nakon toga i drugi i otišli mirno na poluvreme", rekao je Terzić.

1 / 5 Foto: Starsport©

Partizan očekuje izuzetno težak raspored, već u sredu nastavlja takmičenje u Kupu sa Loznicom. Bez obzira što bi neko rekao da protivnik nije atraktivan, ipak se igra na ispadanje. "Nikog ne potcenjujemo, protiv svih ekipa dajemo 100 posto. Svaka utakmica nam je važna, i u Kupu i u prvenstvu! Svaku igramo kako bismo pobedili i nadamo se trijumfu".

Tokom reprezentativne pauze bio si sa mladom reprezentacijom, asistirao si pri postizanju dva gola i dao jedan, dobra motivacija za dalje. "Došlo mi je kao 'kec na deset', što bi se reklo i znači mi za nastavak prvenstva. Pred reprezentativnu pauzu, dao sam gol u Surdulici, nekoliko dana nakon toga namestio gol protiv Makedonije, a zatim, nakon deset dana, asistirao sam za jedan pogodak, a jedan sam i postigao. Znači mi i lično i sa većim samopouzdanjem ulazim u nastavak prvenstva",

FK Partizan
FK Partizanfoto: Starsport©

Forma ti se podiže iz utakmice u utakmicu, ali ostalo je još mesec i nešto do kraja, izuzetno težak raspored. Da li imate snage? Motivacija naravno nikada ne izostaje kada je u pitanju Partizan. "Naravno da imamo snage. Zašto smo se borili ovih godinu dana?! Ostalo nam je samo još mesec i po dana".

Šef Stanojević ti daje priliku, a ti mu se, na pravi način, revanširaš.

"Nadam se da je tako!", zaključio je Terzić.

Espreso/B92


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.