ZAMISLITE NJEGA NA VEČITOM DERBIJU: Najjači sudija na svetu izgleda ZASTRAŠUJUĆE, kod njega nema prigovora! (FOTO)
Anderson Daronko, Foto: Twitter/Levy_T, Profimedia

gromada

ZAMISLITE NJEGA NA VEČITOM DERBIJU: Najjači sudija na svetu izgleda ZASTRAŠUJUĆE, kod njega nema prigovora! (FOTO)

S obzirom da su iz redova Zvezde i Partizana nezadovoljni suđenjem a crveno-beli nedavno najavili da će tražiti da u plej-of fazi sude stranci, možda je ovaj arbitar pravo rešenje

Objavljeno: 10:10h

Anderson Daronko je jedan od najcenjenijih fudbalskih sudija u Južnoj Americi, a zbog svog fizičkog izgleda mnogi ga nazivaju najsnažnijim arbitrom na svetu.

Poslednjih dana fotografije Daronka i njegovih mišića su postale viralne na društvenim mrežama a ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svetu su impresionirani njegovim izgledom.

1 / 4 Foto: Profimedia

Snažni sudija je neustrašiv pred svim igračima pa tako i pred mišićavim Halkom koji već neko vreme sa uspehom nastupa za Atletiko Mineiro, a koji je evropskoj javnosti najpoznatiji po igrama u Portu i Zenitu.

Tada je bio poznat i po lakom padanju u šesnaestercu a i u Portugalu i u Rusiji su arbitri uglavnom nasedali na njegovo foliranje pa je postizao gomilu golova sa bele tačke.

Danas je u centru pažnje jer je dobio dete sa nećakom svoje bivše supruge (sa kojom ima troje dece)...

Hulk, Halk, Halk fudbaler
foto: Profimedia

Tokom brazilskog Superkupa krajem februara, Halk se zaleteo na sudiju Daronka nakon što je smatrao da nije dosuđen penal za njegov tim. Međutim, bivši brazilski reprezentativac je bio samo jak na rečima jer kada je video s kim ima posla brzo se smirio i prestao je sa protestima.

Kasnije je dao gol iz igre, pa dva puta bio precizan u penal seriji i ipak bio junak pobede.

Pre nekoliko meseci, Daronko je i sam pričao o svom prvom susretu s Halkom.

- Čim je došao u Brazil znao sam da će se pojaviti interesantni snimci, posebno kada budemo blizu jedan drugog na terenu. Pomislio sam: 'Proći ću kraj njega da vidim jesam li veći. Ako budem veći, mirno ću se šetati pored njega tokom utakmica, a ako ne budem, samo ću pobeći'. Kasnije sam video da je nizak i da sam ja mnogo veći. Potom sam mirno čekao da se pojave snimci - nasmejao se Daronko.

Smatra kako bi u tuči on pobedio.

- Mislim da bih ga pobedio, ali samo zato što imam predost u visini - rekao je tada Daronko.

Inače, bicepsi sudije Daronka su obima 44 centimetra. Visok je 188 centimetara a težak 90 kilograma.

Međutim, kako je sam rekao pre nekoliko godina ne voli da mu ljudi sude kroz njegov izgled te da na taj način stiče poštovanje.

- Ne volim da se merim. Poštovanje dolazi od načina na koji tretiram igrače i sve koji su uključeni u utakmicu - rekao je Daronko.

Daronko je 2019. godine zaradio ogromno poštovanje kada je tokom jedne utakmice brazilskog prvenstva prekinuo utakmicu između Vasko da Game i Sao Paola zbog homofobčnih pesmi na tribinama.

(Espreso/N.Đ.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.