ZVEZDA OSTALA BEZ BORJANA: Kapiten crveno-belih neće braniti u Nišu!
Milan Borjan, Foto: Starsport©

problem

ZVEZDA OSTALA BEZ BORJANA: Kapiten crveno-belih neće braniti u Nišu!

Umesto njega, gol će sedmi put ove sezone braniti Zoran Popović

Objavljeno:

Zbog noćašnjeg duela Kanade sa Panamom u poslednjem kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, na koje se njegova selekcija plasirala kao prva u KONKAKAF zoni, Borjan se neće vratiti u Srbiju na vreme za meč crveno-belih i Radničkog.

Umesto njega, gol će sedmi put ove sezone braniti Zoran Popović.

Iskusni čuvar mreže u svih šest nastupa radovao se pobedi, a na posebno velikom ispitu bio je u Razgradu protiv Ludogoreca, kada je Crvena zvezda slavila 1:0 u okviru drugog kola grupne faze Lige Evrope. Korona je tada drmala crveno-bele i za gostovanje u Bugarskoj iz tima pored Borjana izbacila Dragovića, Kataija i Degeneka. Ipak, predvođeni mladim Strahinjom Erakovićem kao kapitenom, izabranici Dejana Stankovića uspeli su da pobede i time najavili još jednu dobru sezonu na međunarodnoj sceni.

Zoran Popović
foto: Starsport©

Popović je u prvenstvu stajao na golu protiv Novog Pazara (4:0), Metalca (3:1), Mladosti (5:1) i TSC-a (3:2), dok je u Kupu Srbije čuvao gol od igrača Inđije (1:0).

Povratak Milana Borjana među stative trebalo bi da bude sledeće srede u četvrtfinalu kupa, kada na stadion Rajko Mitić dolazi TSC.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.