MIHAJLOVIĆ IMA VANBRAČNOG SINA! Marko je najstariji od šestoro Sinišine dece! (FOTO)
Siniša Mihajlović, Foto: EPA/Emanuele Pennacchio

o ovome se malo zna!

MIHAJLOVIĆ IMA VANBRAČNOG SINA! Marko je najstariji od šestoro Sinišine dece! (FOTO)

Legendarni Mihajlović je dugo čuvao ovu porodičnu tajnu, ali je potom otkriveno da ga je priznao odmah po rođenju

Objavljeno: 19:18h

Proslavljeni srpski trener Siniša Mihajlović je objavio da mu se nažalost vratila leukemija sa kojom se borio od 2019. godine.

On je već započeo sa terapijama u bolnici u Bolonji, a najveća podrška u utakmici života mu stiže od porodice.

Široka javnost je upoznata da je trener Bolonje u dugogodišnjem i srećnom braku sa bivšom voditeljkom Arijanom sa kojom ima petoro dece - ćerke Viktoriju i Virdžiniju, i trojicu sinova - Miroslava, Nikolasa i Dušana.

Ali ono što većina javnosti ne zna, to je da Mihajlović ima i jednog vanbračnog sina - Marka, o kome se nikada nije ustručavao da priča i koga je priznao kao svog odmah po rođenju.

- Od samog početka, kada je došao na svet dobio je moje prezime i ja ga izdržavam. Živi u Italiji i brinem se o njemu kao i o ostalih petoro. S njim provodim manje vremena, ali se čujemo telefonom, dolazi kod mene, idemo na odmore. Normalno funkcionišemo. Uporedio bih to sa decom razvedenih roditelja koji su u dobrim odnosima - ispričao je Mihajlović u intervjuu koji je dao 2013. godine.

Interesantno je da su se njih dvojica prvi put sreli tek posle 11 godina.

- Naravno, želeo sam da ga vidim, srce mi se prosto kidalo kad sam mislio o tome. Ipak, odlučio sam da sačekam da poraste, da postane punoletan i da onda jednog dana, kao odrasli ljudi, popričamo o svemu. Da mu kažem sve što imam - rekao je posle prvog susreta sa sinom Mihajlović.

Njegova supruga Arijana je od početka znala za postojanje vanbračnog sina i bila mu je podrška u svemu, te je bila konstantni inicijator da ih Marko posećuje i upozna braću i sestre.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.