ZLATAN IBRAHIMOVIĆ PREŽIVEO TEŠKU TRAUMU! Kada je čuo da je Mihajlović bolestan, pred očima mu je bila jedna slika!
Mihajlović i Ibrahimović na "Sanremu", Foto: Printscreen/Twitter/@DVACMILAN

tuga!

ZLATAN IBRAHIMOVIĆ PREŽIVEO TEŠKU TRAUMU! Kada je čuo da je Mihajlović bolestan, pred očima mu je bila jedna slika!

Fudbaler Milana opisao trenutak kada je saznao da je Siniša Mihajlović ima leukemiju od koje je preminuo njegov rođeni brat

Objavljeno: 08:54h

Proslavljeni fudbaler i trener Siniša Mihajlović će ponovo morati u najtežu bitku, onu životnu.

Podrška stiže sa svih strana, a vest da mu se opaka bolest ponovo vratila je najviše potresla njegovog velikog prijatelja Zlatana Ibrahimovića.

Slavni Šveđanin ima užasno iskustvo sa ovom bolešću, a svi se nadaju da će dvojicu velikana ponovo videti na sceni "Sanrema".

Ibrahimovićev stariji brat Sapko preminuo je 2014. godine od leukemije. Nakon 14. meseci žestoke borbe bolest je pobedila, Sapko je umro pred Zlatanovim očima.

U svojoj knjizi "Adrenalin" Ibrahimović je prvi put otkrio kako se osećao kada je saznao da njegov dobar prijatelj Siniša Mihajlović boluje od iste bolesti.

Zlatan Ibrahimović
Zlatan Ibrahimovićfoto: Profimedia

Zlatan je bio u potpunom šoku kada je čuo da Siniša ima leukemiju. Ponovo doživeo istu noćnu moru.

Ibra, koji je poznat po svojoj neustrašivosti, bio je prestravljen, nije imao hrabrosti da nazove svog prijatelja. U svojoj autobiografiji otkrio je da mu je bilo potrebno nekoliko dana da skupi snagu i okrene Sinišin broj telefona.

Fudbaler Milana je otkrio da je u tom razgovoru Mihajlović zapravo hrabrio njega i uveravao ga da će sve biti u redu.

Siniša Mihajlović
Siniša Mihajlovićfoto: EPA/Simone Arveda

Ibrahimović je imao poražavajuće iskustvo sa ovom opakom bolešću, bio je prestravljen. U momenima dok je razgovarao sa Sinišom razmišljao je o tome kako to možda i njihov poslednji razgovor i da ga možda nikada više neće videti.

Međutim, Siniša je ubrzo razbio njegove strahove. Pozvao ga je da dođe u Bolonju i zaigra za njegov tim. Ibra je tada shvatio da Miha zna da će se izlečiti i vratiti na klupu svoje ekipe.

Malo je nedostajalo da Zlatan Ibrahimović postane napadač Bolonje te 2019. godine, ali ipak se odlučio za povratak u Milan.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.