BORJAN BEZ PLASMANA NA MUNDIJAL! Prva "meč lopta" prokockana!
Milan Borjan, Foto: Profimedia

kvalifikacije za katar

BORJAN BEZ PLASMANA NA MUNDIJAL! Prva "meč lopta" prokockana!

Fudbaleri Kanade nisu uspeli da obezbede vizu za Katar, pošto su poraženi od Kostarike sa 1:0 na gostovanju.

Objavljeno: 15:10h

Bila je ovo prva "meč lopta" za Milana Borjana i njegove saigrače da se domognu Mundijala, ali i dalje su u sjajnoj situaciji.

Dovoljan je Kanadi bio bod, ali do njega nije uspela da dođe, pošto je sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena Selso Borhes postigao gol glavom i matirao nemoćnog Borjana.

MAKEDONCI REŽIRALI ČUDO NEVIĐENO! Evropski šampion bez SP - Portugal preživeo Turke!

Golman Zvezde je inače imao nekoliko solidnih odbrana, ali i jedno poigravanje pred golom koje je skupo moglo da ga košta, kada je driblao protivničkog fudbalera, koga je na kraju pogodio prilikom ispucavanja, ali na njegovu sreću lopta je posle odbitka prošla pored gola.

Imala je Kanda nekoliko opasnih napada, iako su od 34. minuta igrali sa igračem manje zbog drugog žutog kartona Marka Kajea.

OŠTAR MEČ KAO DA JE BIO ZVANIČAN! Vrlo dobra provera, Srbija nastavila sa serijom pobeda! (FOTO)

Nova šansa je već 27. marta kada na svom terenu od 22.05 dočekuju već otpisanu Jamajku. U poslednjem kolu 31. marta gostuju Panami, koja će voditi veliku bitku za četvrto mesto.

Meksiko i SAD su remizirali u međusobnom duelu i takođe propustili priliku da se kvalifikuju za Mundijal, pa će i oni do Katara probati da dođu u poslednja dva meča. Meksiko gostuje Hondurasu 28. marta od 01.05, a na kraju kvalifikacija dočekuje El Salvador 31. marta u 03.05.

NOVI SELEKTOR STARTOVAO POBEDOM! Tri boda ostala u Srbiji! (FOTO)

Amerikanci imaju nešto teži zadatak, jer igraju protiv timova koji su i dalje u igri. Najpre dočekuju Panamu 28. marta od 01.00, a potom gostuju Kostariki 31. marta od 03.05.

Espreso/Telegraf


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.