A RAT U Jemenu, Palestini i Iraku? TO IGNORIŠETE! Rasistički je...
Ektor Beljarin, Foto: instagram/hectorbellerin

rat u ukrajini

A RAT U Jemenu, Palestini i Iraku? TO IGNORIŠETE! Rasistički je...

Ektor Beljarin je izneo svoju perspektivu rata u Ukrajini.

Objavljeno:

Beljarin trenutno nastupa za Betis a smatra da je ono što se dešava u Ukrajini strašno, ali navodi primere drugih sukoba u svetu koji se ne rešavaju.

- A Jemen, Palestina i Irak? Komplikovano je videti da smo više zainteresovani za ovaj rat u Ukrajini nego za druge ratove. Ne znam da li je to zato što su oni sličniji nama ili zato što sukob može više da utiče na nas ekonomski ili izbeglice?

PODRŽAO PUTINA! Sponzori ga odmah ODJAVILI!

- Rat u Palestini je potpuno ignorisan, niko o tome nije pričao. U Jemenu, u Iraku takođe. Rusija je isključena sa Svetskog prvenstva...

- Druge zemlje su radile iste stvari kao Rusija dugi niz godina i nisu kažnjene - dodao je on.

- Rasistički je zatvarati oči pred drugim sukobima i sada imati ovakav stav. To takođe odražava nedostatak empatije prema broju izgubljenih života u mnogim sukobima koji se očigledno ne doživljavaju kao jednako vredni - zaključio je on.

Dvostruki olimpijski šampion neće na SP bez ruske zastave!

Belerin je prošle nedelje pisao o strahotama u Ukrajini:

- Veoma je teško i užasno gledati patnju koja se svakodnevno dešava u Ukrajini i ispravno je da se zapitamo kako možemo da pomognemo donacijama ili na drugi način.

Međutim, on je naglasio važnost edukacije o drugim ratovima:

- Ali moramo biti svesni i obrazovati se o drugim sukobima koji se dešavaju oko nas, količini bola koji nanose u drugim zemljama, kršenju ljudskih prava, gubitku najmilijih i njihovu bezbednost.

Espreso


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.