TADIĆEV SAIGRAČ POTPUNO SMRSKAO AUTOMOBIL: Tek se vratio na teren, pa doživeo STRAVIČNU saobraćajku! (VIDEO)
Onanin automobil, Foto: EPA/Maurice van Steen, Twitter/@NuhuAdams

iskoristio jedan život

TADIĆEV SAIGRAČ POTPUNO SMRSKAO AUTOMOBIL: Tek se vratio na teren, pa doživeo STRAVIČNU saobraćajku! (VIDEO)

Svako malo u medijima se neko od bivših ili sadašnjih fudbalera Ajaksa nađe zbog stvari nevezanih za fudbal

Objavljeno:

Ajaks je ponovo u centru pažnje zbog atraktivnog fudbala koji su uvek gajili, ali kojim su poslednjih godina uz to pobeđivali bogatije evropske velikane.

Međutim, svako malo u medijima se nađu i zbog stvari nevezanih za fudbal.

Najveći šok je izazvala ostavka sportskog direktora i klupske legende Marka Overmarsa nakon što je otkriveno da je slao neprikladne poruke i fotografije čak 11 žena zaposlenih u amsterdamskom klubu.

1 / 5 Foto: Profimedia

Zatim je za isto opužen Vinston Bogard, takođe bivši fudbaler Ajaksa i reprezentacije Holandije, a samo četiri dana posle slučaja Overmars, 19-godišnji igrač rezervnog tima Doni Varmerdam optužen je za silovanje.

Bivši krilni napadač Kvinsi Promes, koji je blistao u timu sa Dušanom Tadićem i Hakimom Ziješom, a koji sada igra za Spartak iz Moskve, uhapšen je leta 2021. ubog optužbe da je izbo svog rođaka, a 10. marta se našao na optužnici za dilovanje kokainom i organizovani kriminal dok je boravio u Amsterdamu.

Pre svih ovih šokova, kamerunski golman Andre Onana suspendovan je na godinu dana (preinačeno u devet meseci) zbog dopinga. Tvrdio je da je greškom uzeo ženin lek.

Andre Onana
foto: EPA/Michael Regan

Onana je dotad branio fenomenalno, ali su ga na golu "Kopljanika" na isti način zamenili veterani, prvo Marten Stekelenburg, a onda Remko Pasfer. Kada su se oni povredili, a Kameruncu taman istekla suspenzija, vratio se među stative, ali ga je sada zadesio novi peh.

Onana je jutros doživeo stravičnu saobraćajnu nesreću i domovini. Golman Ajaksa otputovao je pre nekoliko dana u Kamerun na okupljanje reprezentacije pred utakmice protiv selekcije Alžira.

Kamerunski mediji su objavili da je bio na putu iz Jaunde za Dualu kako bi se priključio selekciji "Nepobedivih lavova", ali kada je uveliko kasnio mnogi su shvatili da nešto nije u redu.

Ubrzo nakon toga pojavila se vest da je ovaj 25-godišnji čuvar mreže učestvovao u teškom udesu, a fotografije izgledaju zaista užasno.

Međutim, Onana je imao neverovatnu sreću i čudo je da je prošao skoro bez ikakvih povreda u ovom udesu Srećom, i ostali učesnici. Iz reprezentacije Kameruna su potvrdili da se oseća dobro i da će biti u konkurenciji za mečeve protiv Alžira.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.