VLAHOVIĆU I DALJE RASTE CENA! Napadač Juventusa sada je ubedljivo najskuplji srpski fudbaler!
Zagrljaj Sergeja Milinković Savića i Dušana Vlahovića, Foto: Starsport©

SKOK U ODNOSU NA POSLEDNJI PRESEK

VLAHOVIĆU I DALJE RASTE CENA! Napadač Juventusa sada je ubedljivo najskuplji srpski fudbaler!

Transfermarkt smatra da je njegova nova vrednost 85 miliona evra

Objavljeno: 17:44h

Dušan Vlahović je u vikendu za nama postigao novi gol u pobedi Juventusa nad Salernitanom i nastavio je trku sa Ćirom Imobileom za najboljeg golgetera Serije A, pošto obojica sada imaju po 21 gol, s tim da naš reprezentativac ima asistenciju više, pa je trenutno lider.

Vlahoviću je nedavno i Transfermarkt promenio cenu, pa je sada njegova cena za 15 miliona veća u odnosu na poslednji presek, kada je bio procenjen na 70 miliona evra.

Napadač Juventusa je tako sada sa 85 miliona evra ubedljivo najskuplji srpski fudbaler, pošto je pretekao Sergeja Milinković Savića, koji je ostao na 70 miliona evra.

1 / 3 Foto: Epa/ ALESSANDRO DI MARCO

Vlahović je ujedno ovim skokom vrednosti ušao u Top 10 najvrednijih fudbalera sveta i izjednačen je na 10. mestu sa Filom Fodenom, Džejdonom Sančom, Markusom Rašfordom, Džošuom Kimihom i Rahimom Sterlingom, koji su takođe procenjeni na 85 miliona evra.

Ispred Vlahovića po ceni su samo Kilijan Embape (160 miliona), Erling Haland (150 miliona), Vinisijus Žunior (100 miliona), Mohamed Salah (100 miliona), Hari Kejn (100 miliona), Romelu Lukaku (100 miliona), Bruno Fernandeš (90 miliona evra), Kevin de Brujne (90 miliona evra) i Nejmar (90 miliona evra).

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.