SRPSKI FUDBALERI UVERAVAJU JAVNOST DA JE ATMOSFERA NIKAD BOLJA U TIMU: Treba da uživamo i nastavimo u ovom pravcu!
Fudbaleri Srbije, Foto: Starsport©

sjajno je ovo čuti

SRPSKI FUDBALERI UVERAVAJU JAVNOST DA JE ATMOSFERA NIKAD BOLJA U TIMU: Treba da uživamo i nastavimo u ovom pravcu!

I protiv Danske i Mađarske nas očekuju izuzetne provere. Ali treba da gledamo sebe, da nastavimo da negujemo naš stil i lep fudbal

Objavljeno:

Fudbaleri Srbije Uroš Spajić i Stefan Mitrović istakli su da nacionalni tim očekuju dve dobre provere protiv Mađarske i Danske.

Srbija 24. marta gostuje Mađarskoj u Budimpešti, a pet dana kasnije Danskoj u Kopenhagenu, što će biti prve priprema pred Mundijal u Kataru.

- Nisam nešto naročito upoznati, uživali smo u trenutku, proslavili smo ono što samo napravili u Portugalu. Vodio bih se onim što zahteva naš selektor, a to je da se bavimo više nama. Dva jaka protivnika, dve dobre provere za nas. Idemo da pokažemo dobar fudbal kao i do sada i da damo svoj maksimu - rekao je Spajić na konferenciji za medije.

Srbija - Irska, Aleksandar Mitrović, Fudbalska reprezentacija Srbije
foto: Starsport©

Mitrović istice da Srbija treba da nastavi sa dobrim partijama koje je prikazala tokom kvalifikacija za SP.

- Relativno skoro smo igrali u Ligi nacija protiv Mađarske. Znamo njihove kvalitete. Duži period imaju sistem, rastu iz godine u godinu. Treba da negujemo lep stil igre. I protiv Danske i Mađarske nas očekuju izuzetne provere. Ali treba da gledamo sebe, da nastavimo da negujemo naš stil i lep fudbal. Da uživamo u igri i da napravimo dobre rezultate - poručio je Mitrović.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.