DA LI SE TITULA REŠAVA U SURDULICI? Partizan u nikad većoj krizi ide na noge zahuktalom Radniku!
Fudbaleri Partizana, Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

moraju da pobede

DA LI SE TITULA REŠAVA U SURDULICI? Partizan u nikad većoj krizi ide na noge zahuktalom Radniku!

Trener Aleksandar Stanojević uvereva javnost i navijače da ekipa nije pala u formi i da ih ništa neće sprečiti da na kraju dođu do tiltule kojom bi prekinuli dominaciju Crvene zvezde

Objavljeno: 12:18h

Fudbaleri Partizana danas od 17 časova gostuju ekipi Radnika iz Surdulice u 28. kolu Superlige Srbije.

Crno-beli su primarno trebali da igraju ovaj duel juče, ali zbog obaveza u Evropi, molba ekipe iz Humske je bila da se utakmia odloži za ponedeljak.

Partizan je u četvrtak završio svoj evropski put za ovu sezonu, koji je prema mnogim mišljenjima bio veoma uspešan. Crno-beli su u osmini finala Lige Konferencija izgubili od Fejenorda ukupnim rezultatom 8:3.

FK Partizan
foto: Starsport/Peđa Milosavljević

Sada mogu na miru da se posvete obavezama u domaćem šampionatu, gde će se do kraja trkati sa Crvenom zvezdom za titulu prvaka države.

Četa Aleksandra Stanojevića je u krizi igre, crno-beli su u utakmici prošlog kola odigrali 0:0 sa Napretkom, čime su dozvolili da Crvena zvezda u potpunosti istopi prednost na tabei koju je parni valjak držao od samog starta prvenstva.

Zato je pred ovo gostovanje pritisak na crno-belima sve veći, jer su pred imperativom da upišu sva tri boda sa ovog nezgodnog gostovanja.

1 / 7 Foto: instagram/ partizanbelgrade

Kakav Radnik može biti protivnik dokazuje i podatak da je Crvena zvezda izgubila u Surdulici, i to je dokaz da ekipa sa juga Srbije može da slavi i protiv večitih rivala, što može da predstavlja veliki alarm u redovima ekipa iz glavnog grada Srbije.

Pogotovo što je Partizan već gubio u Surdulici. Jula meseca 2018. godine su crno-beli bili poraženi sa 1:0.

FK Partizan
foto: Starsport©

Trener Aleksandar Stanojević uvereva javnost i navijače da ekipa nije pala u formi i da ih ništa neće sprečiti da na kraju dođu do tiltule kojom bi prekinuli dominaciju Crvene zvezde.

Još jedna otežavajuća okolnosti po crno-bele može da predstavlja podatak da Radnik još nije izgubio od početka prolećnog dela šampionata. A da stvar bude još bolja po ekipu iz Surdulice, niko nije uspeo ni gol da postigne kada igraju protiv njih.

Utakmica Radnika i Partizana je na programu od 17 časova.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.