PROSINEČKI PREUZIMA POSRNULOG ŠAMPIONA: Poznati vlasnik kluba želi samo da na klupi vidi bivšeg Zvezdinog trenera!
Robert Prosinečki, Foto: EPA/Vassil Donev

trabalo bi

PROSINEČKI PREUZIMA POSRNULOG ŠAMPIONA: Poznati vlasnik kluba želi samo da na klupi vidi bivšeg Zvezdinog trenera!

Kao trener Prosinečki je još vodio Crvenu zvezdu, Kajserispor u dva navrata, te reprezentacije Bosne i Hercegovine i Azerbejdžana

Objavljeno:

Hrvatski stručnjak Robert Prosinečki jedan je od kandidata da preuzme ljubljansku Olimpiju.

Njegov sunarodnik Dino Skender je dobio otkaz nakon tri meča bez poraza zbog čega se Maribor osamio na vrhu sa sedam bodova prednosti.

Protiv Skendera su se okrenuli i navijači kluba, koji su mu skandirali da ode, a neki od njih su nakon utakmice ušli u svlačionicu i tražili da napusti klub.

Pored njega, klub je u oktobru otpustio nekadašnjeg trenera Partizana Savu Miloševića sa kojim je počeo sezonu. U slučaju srpskog trenera, a prema navodima slovenačkih medija, tada odlazeći vlasnik Olimpije Milan Mandarić je pitao nove vlasnike da on lično otpusti srpskog stratega.

Robert Prosinečki
foto: Reuter/Dado Ruvic

Sada je glavni kandidat za mesto na klupi Robert Prosinečki koji je poslednji angažman imao u turskom Denizlisporu. Prosinečki je i u igračkoj karijeri nastupao za Olimpiju u sezoni 2002./2003. Tada je u 27 utakmica postigao četiri gola.

Kao trener Prosinečki je još vodio Crvenu zvezdu, Kajserispor u dva navrata, te reprezentacije Bosne i Hercegovine i Azerbejdžana.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.