ŠPANCI JAVLJAJU! Luka Jović napravio GREŠKU karijere?
Luka Jović, Foto: Profimedia

na nagovor jednog čoveka!

ŠPANCI JAVLJAJU! Luka Jović napravio GREŠKU karijere?

Srpski reprezentativac odbio ponudu italijanskog kluba zbog obećanja da će igrati više u Realu

Objavljeno: 10:30h

Fudbaleri Real Madrida i Barselone igraju "El klasiko" na stadionu Santjago Bernabeu od 21 sat, a postoji šansa da ponovo na delu vidimo srpskog napadača Luku Jovića.

Neprikosnoveni napadač "kraljevića" Karim Benzema neće moći da pomogne u duelu sa velikim rivalom, a trener Reala Karlo Anćeloti je nagovestio ko će ga zameniti.

Međutim, "El Nacional" donosi dosad nepoznatu priču o srpskom reprezentativcu.

Luka Jović
Luka Jovićfoto: Profimedia

Navodno, Jović je zimus bio nadomak Rome, ali je na nagovor Karla Anćelotija u poslednji čas odlučio da se zahvali na pozivu Žozeu Murinju i ostane na "Bernabeuu".

- Fudbaler je sa svoje strane na veoma pozitivan način gledao na mogućnost da se preseli u Rim i stavi na raspolaganje Murinju, koji mu je obećao veliku ulogu. Florentino Perez nije isključio transfer, pošto je sa "Olimpika" stigla ponuda vredna 40 miliona evra, čime bi Real vratio većinu novca uloženog u mladog napadača prilikom kupovine od Ajntrahta - piše katalonski list.

Karlo Anćeloti
Karlo Anćelotifoto: Profimedia

Ipak, kako se u tekstu dalje navodi, Anćeloti je u poslednjem momentu uspeo da ubedi Luku da odbije ponudu, uveravajući ga da ima bitnu ulogu u njegovim planovima, naročito pošto se u tom trenutku Benzema nalazio u klupskoj ambulanti.

Međutim, za sada trener Reala nije dao veću šansu Joviću, da li je srpski fudbaler napravio grešku?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.