PIKSI OBJAVIO SPISAK ORLOVA: Selektor Srbije ne menja dobitnu kombinaciju, Stojković nije iznenadio odabirom! VIDEO
Dragan Stojković Piksi, Foto: Starsport©, @Starsport/Srđan Stevanović

zvanično

PIKSI OBJAVIO SPISAK ORLOVA: Selektor Srbije ne menja dobitnu kombinaciju, Stojković nije iznenadio odabirom! VIDEO

Iako nisu u pitanju takmičarski mečevi, rezultati bi mogli da budu bitni za koeficijent reprezentacije na aprilskoj FIFA rang listi prema kojoj će se određivati sastav šešira za žreb za Mundijal u Kataru

Objavljeno: 12:57h

Srpski selektor Dragan Stojković Piksi objavio je danas listu reprezentaztivaca na koje računa predtsojeće prijateljske mečeve protiv Mađarske i Danske.

Podsetimo, Orlovi 24. marta gostuju Mađarima u Budimpešti, a pet dana kasnije Dancima u Kopenhagenu. Iako nisu u pitanju takmičarski mečevi, rezultati bi mogli da budu bitni za koeficijent reprezentacije na aprilskoj FIFA rang listi prema kojoj će se određivati sastav šešira za žreb za Mundijal u Kataru.

Na Piksijevom spisku nije bilo iznenađenja u odnosu na okosnicu ekipe koju je pozivao do sada i koja je obezbedila plasman u Katar.

Na spisku su:

Golmani: Predrag Rajković (Rems), Marko Dmitrović (Sevilja), Vanja Milinković-Savić (Torino)

Odbrana: Strahinja Pavlović (Monako), Stefan Mitrović (Hetafe), Nikola Milenković (Fiorentina), Uroš Spajić (Kasimpaša), Miloš Veljković (Verder), Matija Nastasić (Fiorentina), Filip Mladenović (Legija), Mihailo Ristić (Monpelje), Aleksa Terzić (Fiorentina)

Sredina terena: Nemanja Gudelj (Sevilja), Nemanja Maksimović (Hetafe), Nemanja Radonjić (Benfika), Saša Lukić (Torino), Marko Grujić (Porto), Uroš Račić (Valensija), Andrija Živković (PAOK), Filip Kostić (Ajntraht), Sergej Milinković-Savić (Lacio), Dušan Tadić (Ajaks)

Napad: Aleksandar Mitrović (Fulam), Dušan Vlahović (Juventus), Luka Jović (Real Madrid).

Učinak srpskih reprezentativaca u svojim klubovima redovno pratimo ponedeljkom u rubrici "Orlovi u Evropi", a kako su prošli u poslednjim mečevima možete pročitati OVDE.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.