DA LI JE UTAKMICA LIGE ŠAMPIONA DOVEDENA U PITANJE: Čelsi ne zna kako će u Lil, čak se i Tuhel ponudio da VOZI!
Foto: Profimedia

ZANIMLJIVO

DA LI JE UTAKMICA LIGE ŠAMPIONA DOVEDENA U PITANJE: Čelsi ne zna kako će u Lil, čak se i Tuhel ponudio da VOZI!

Nemac aje objasnio zašto je spreman na sve kombinacije.

Objavljeno:

Britanske vlasti su zamrzle imovinu Romana Abramoviča zbog bliskosti sa Vladimirom Putinom, zbog čega je sada u problemu njegov klub londonski Čelsi.

Abramovič ne može da proda šampiona Evrope, a klub nema pravo da prodaje ulaznice za utakmice, dresove, niti da kupuje i prodaje igrače ni produžava ugovore.

Osim toga, Čelsiju je uveden limit od 20.000 evra za troškove gostovanja, pa će to značajno uticati na organizaciju putovanja "plavaca" u Lil na meč osmine finala Lige šampiona.

- Poslednja informacija koju imam jeste da ćemo ići i vratiti se iz Francuske avionom. Ne bude li tako, ići ćemo vozom. Ako ne možemo vozom, krenućemo autobusom. Ne uspemo li i tako, ja ću voziti automobil sa sedam sedišta - rekao je menadžer Čelsija Tomas Tuhel.

Tomas Tuhel
foto: Profimedia

Nemac aje objasnio zašto je spreman na sve kombinacije. - Da ste me pre 30 godina pitali da li bih došao da vodim utakmicu u Ligi šampiona, samo bih vas pitao kada i kako moram biti tamo. Nije upitno da li ostajem do kraja sezone. Idemo dan po dan jer se sve može promeniti, ali dan po dan je dobar način življenja. Postoje stvari na koje ne možemo uticati. Klub se prodaje, nadamo se da će sve biti u redu - zaključio je Tuhel.

Čelsi je trenutno treći u Premijer ligi sa 59 poena, sedam manje od Liverpula, a deset od lidera Mančester sitija.

"Plavci" su proteklog vikenda minimalnim rezultatom savladali drugi engleski klub sa "spornim" vlasnikom Njukasl, a u Lilu gostuju u sredu od 21h.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.