KAD MOŽE ZVEZDA, MOŽE I PARTIZAN: Crno-beli zbog putovanja u Holandiju odložili utakmicu protiv Radnika!
Stadion u Surdulici, Foto: Espreso.co.rs

logično

KAD MOŽE ZVEZDA, MOŽE I PARTIZAN: Crno-beli zbog putovanja u Holandiju odložili utakmicu protiv Radnika!

Partizanov duel sa Radnikom biće poslednji u 28. kolu Superlige. Posle toga sledi dvonedeljna pauza usled obaveza državnih timova

Objavljeno:

Prošle su dve vezane utakmice kod kuće, sad kreće serije ispita na gostovanjima, pošto će od naredne četiri utakmice Partizan čak tri igrati van svog stadiona.

Najpre u četvrtak gostuje u Roterdamu, na izvesnom oproštaju od Lige konferencije, posle toga ga čeka duel sa Radnikom u Surdulicu, da bi do kraja plej-ofa ugostio TSC i igrao na Banovom brdu sa Čukaričkim.

Taj duel na jugu države igraće se u drugačijem terminu od prvobitnog planiranog. Umesto u nedelju, tim Aleksandra Stanojevića će se ekipi Dušana Đorđevića suprotstaviti u ponedeljak, od 17 časova. Sve je posledica činjenice da crno-beli u Holandiji igraju u četvrtak veče tek od 21 sat, a kako će biti umorni od puta, dobili su dodatni dan za odmor, jer ih svakako očekuje vožnja na jedno od najudaljenijih gostovanja mimo Boegrada kad je srpski fudbal u pitanju. I granitni protivnik, s obzirom da Radnik nije primio nijedan gol otkako je počeo drugi deo prvenstva.

FK Partizan, FK Napredak
foto: Starsport©

Sličan scenario je primenjen i prilikom gostovanja Crvene zvezde u Gornjem Milanovcu. Kako je šampion države tek u petak popodne doputovao iz Glazgova, odlučeno da je dan kasnije od planiranog izađe na megdan Metalcu.

Partizanov duel sa Radnikom biće poslednji u 28. kolu Superlige. Posle toga sledi dvonedeljna pauza usled obaveza državnih timova.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.