NEKO MORA DA PLATI POSLE ISPADANJA! Predsednik Pari Sen Žermena najavio promene unutar kluba!
Foto: EPA/Sergio Perez

biće otkaza!

NEKO MORA DA PLATI POSLE ISPADANJA! Predsednik Pari Sen Žermena najavio promene unutar kluba!

Tim iz Pariza se po ko zna koji put pokazao u lošem svetlu u eliminacionoj fazi elitnog takmičenja

Objavljeno: 18:29h

Maurisio Poćetino i sportski direktor Leonardo, mogli bi da plate ceh na kraju sezone u Pari Sen Žermenu.

Kako prenosi list "Le Parizjen", predsednik "svetaca" Naser Al-Kelafi je posle poraza od Reala (3:1) i eliminacije u osmini finala Lige šampiona, bio toliko besan da je najavio promene unutar kluba.

Karimu Benzemi je bilo dovoljno samo 17 minuta da postigne het-trik i okrene stvari u korist kraljevskog kluba iz Madrida. Čini se da je i sam Maurisio Poćetino svestan da ga u junu čeka svojevrsna "trenerska giljotina", pošto su se Parižani po ko zna koji put pokazali u lošem svetlu u eliminacionoj fazi elitnog takmičenja.

"Sadašnjost je sve sa čim mogu da se nosim. A što se tiče budućnosti, biće to što će biti. Igrali smo i pokušali da pobedimo. Ovo je težak udarac, ali moramo sačuvati hladne glave", poručio je argentinski stručnjak.

FK Pari Sen Žermen
foto: EPA/Ian Langsdon

Al-Kelaifi je po izveštajima iz Madrida upao u sudijsku svlačionicu posle meča, a nezvanično je pretio i jednom zaposlenom iz redova Reala "da će ga ubiti".

Da podsetimo na neke kikseve Parižana - ove nedelje navršava se pet godina otkako su posle 4:0 kod kuće, poraženi u revanšu 6:1 od Barselone. I pre nekoliko godina, tačnije u februaru 2019. godine, imali su 2:0 iz prvog meča na Old Trafordu, pa su kod kuće izgubili sa 3:1 od Mančester junajteda i tako završili takmičenje u osmini finala.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.