LEGENDA PARTIZANA OHRABRIO SVE GROBARE PRED DUEL SA FEJENORDOM: A postoji 1 stvar od koje STREPI!
Foto: @Starsport/Srđan Stevanović

LOGIČNO

LEGENDA PARTIZANA OHRABRIO SVE GROBARE PRED DUEL SA FEJENORDOM: A postoji 1 stvar od koje STREPI!

Proći će rivale i jedni i drugi, nemam dilemu

Objavljeno: 15:18h

Pucaju komentari: Fajenord je favorit, ima jači, brži sastav. Poneko Partizanu daje 50 odsto šansi za prolaz, na konto tvrde, agresivne igre koja ne prija Holanđanima.

Samo Milko Đurovski udara kontru. Ko drugi ako ne on!? Nekadašnja velika zvezda Partizana, u koji je došao iz inata prema Crvenoj zvezdi, tvrdi da su crno-beli – favoriti. I vidi ih u četvrtfinalu Lige Konferencije.

- Partizan ima bolju ekipu i velike šanse da eliminiše Holanđane, međutim, ne smeš danas nikoga da spuštaš! Šerif je najbolji primer, tukao je Reala usred Madrida (1:0). Crno-beli ne smeju da ih potcene, ipak, Partizanu dajem veliku prednost, iako holandski klub ima zaštitni znak u Evropi. Veliko je ime na međunarodnoj karti i sudije često umeju da mu gledaju kroz prste - poručuje Milko u razgovoru za Žurnal.

Milko Đurovski
foto: Marina Lopičić

Ima Đurovski i „osećaj“ kako će se završiti večeras u Humskoj.

- Biće dva razlike za Partizan. Dvoumim se između četiri cifre na semaforu, ipak, prognoziram 2:0 -

Ubeđen je Milko da će oba njegova bivša kluba, dva beogradska velikana, proći u narednu rundu.

- Držim palčeve da se zvezdaši raduju posle dve utakmice sa Škotima, a takođe i crno-beli. Proći će rivale i jedni i drugi, nemam dilemu. Dok je Zvezde i Partizana pominjaće se Milko Đurovski, u sledećih 400 godina. Zvezdaš sam veliki, četiri godine sam bio u komšiluku, to ne može, ipak, da se zaboravi. Hvala i Crvenoj zvezdi i Partizanu na svemu, to su moji klubovi, a da drugačije razmišljam, ne bih bio to što jesam. Mnogo je više onih koji me vole i posle više od 30 godina otkako sam napustio dva srpska giganta - ističe Milko Đurovski.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.