PARTIZAN I ZVEZDA SE VEČERAS BORE ZA ISTORIJU: Težak posao je pred oba kluba, a evo gde to možete gledati!
Foto: Starsport©/Predrag Milosavljević

imate dve opcije

PARTIZAN I ZVEZDA SE VEČERAS BORE ZA ISTORIJU: Težak posao je pred oba kluba, a evo gde to možete gledati!

Obe utakmice će prenositi dva televizijska kanala

Objavljeno: 11:09h

Fudbaleri Partizana igraju vrlo važan meč večeras u Ligi Konferencija. Pred njima će biti holandski velikan, Fejenord, koji ih deli od plasmana među najboljih osam u ovom takmičenju. Bio bi to nesumnjivo istorijski uspeh kluba.

Susret se igra na stadionu u Humskoj ulici od 18.45 časova, a zanimljivo je da će televizijski prenos ići na dve televizije - Arena Sport Premium 1 i RTS 1, tako da će gledaoci moći da biraju.

Sudija meča biće Maruisio Marijani iz Italije. Reč je o veoma iskusnom arbitru, koji je uglavnom ove sezone pravdu delio iz VAR sobe, ali je imao posla i na utakmicama Lige Evrope i Lige konferencija.

Revanš meč igra se za sedam dana na čuvenom "De Kajpu".

Istorijski meč očekuje fudbalere Crvene zvezde večeras u Škotskoj. Momci Dejana Stankovića pokušaće da se pobedom ili povoljnim ishodom približe plasmanu u četvrtfinale Lige Evrope, a nema sumnje da motiva neće manjkati.

Susret se igra na stadionu "Ajbroks" od 21.00 čas, a zanimljivo je da će televizijski prenos ići na dve televizije - Arena Sport Premium 1 i RTS 1, tako da će gledaoci moći da biraju.

Sudija meča biće Serdar Gezibijik iz Holandije, koji je imao posla sa večitim rivalom, ekipom Partizana na gostovanju Santa Klari u kvalifikacijama za Ligu konferencija.

Revanš meč igra se za sedam dana na Marakani.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.