SADA SU SVE NADE ZA DOLAZAK NA MARAKANU UGAŠENE: Srpski fudbaler koji je bio velika Zvezdina želja produžio ugovor!
Foto: Starsport©

sada je gotovo

SADA SU SVE NADE ZA DOLAZAK NA MARAKANU UGAŠENE: Srpski fudbaler koji je bio velika Zvezdina želja produžio ugovor!

U Bačkoj Topoli su uvereni da će Banjac nastaviti sa odličnim partijama. U dosadašnjem toku Superlige nastupio je 25 puta, dao šest i namestio pet golova

Objavljeno:

Kao jedan od najboljih ofanzivnih vezista, Mihajlo Banjac imao je ponude sa raznih strana. Samo Crvena zvezda htela ga je u dva prelazna roka, a o uslovima transfera raspitivali su se i inostrani klubovi.

Njemu je, ipak, lepo u Bačkoj Topoli, te je odlučio da produži ugovor sa TSC-om za godinu dana, odnosno do 30. juna 2024.

Vest o novom potpisu 22-godišnjeg fudbalera plavo-beli su objavili na društvenim mrežama.

- Naš klub je ponosan što smo produžili ugovor sa sjajnim mladim igračem koji je svojim kvalitetom, odgovornim ponašanjem i odnosom prema radu to zaslužio. Za Banjca su, u nedavno završenom zimskom prelaznom roku, ozbiljno bili zainteresovani Crvena zvezda i još neki strani klubovi poput belgijskog Anderlehta i češke Slavije, ali TSC je uspeo da ga sačuva u svojim redovima - navode iz TSC-a.

Mihajlo Banjac
foto: Starsport©

U Bačkoj Topoli su uvereni da će Banjac nastaviti sa odličnim partijama. U dosadašnjem toku Superlige nastupio je 25 puta, dao šest i namestio pet golova.

- Mihajlo Banjac je do sada za TSC postigao 13 golova, a ove sezone je vodeći strelac kluba. Svi u stručnom štabu su uvereni da će i u narednom periodu pružati podjednako dobre partije poput one na meču sa Crvenom zvezdom, na kojoj je proglašen za igrača utakmice i da će ekipa sa njim ostvarivati dobre rezultate kako do kraja ove, tako i u narednim sezonama - priželjkuju na severu države.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.