VELIKA TEORIJA ZAVERE NA EUROBASKETU! U središtu skandala Turci
Ergin Ataman nije zadovoljan dosadašnjih ophođenjem EP-a, Foto: EPA/Zurab Kurtsikidze

ataman slepo veruje!

VELIKA TEORIJA ZAVERE NA EUROBASKETU! U središtu skandala Turci

Nakon okončane grupne faze novi dan je doneo novi skandal

Objavljeno:

Pored na momente sjajne košarke dosadašnji deo Eurobasketa obeležio je određen broj skandala. U centru pažnje su svakako sudije koje su svojim odlukama na nekoliko mečeva odlučile pobednika, te problemi u organizaciji turnira.

Nakon okončane grupne faze novi dan je doneo novi skandal, opet su u centru pažnje Turci koji su već u grupama pretili istupanjem sa turnira zbog fizičkog obračuna sa Gruzijcima.

VELIKI PROBLEM ZA ATAMANA: Povredio im se glavni igrač, verovatno propušta ostatak Eurobasketa!

Naime, u osmini finala Turska će igrati protiv Francuske, a selektor te reprezentacije Ergin Ataman je izneo čudnu teoriju zavjere.

Odlični trener nije bio reči rekavši da je određivanje termina utakmice usmeren protiv Turske u turskog naroda jer ih u Berlinu ne žele u dvorani. Turska i Francuska će svoj meč igrati u subotu od 12 sati što se Atamanu uopšte ne dopada jer smatra da podrška neće biti kao što bi trebala biti.

Ergin Ataman
foto: Printscreen/Twitter/Eurohoopsnet

– Ovo je veliki manjak poštovanja da utakmica protiv Francuske bude u 12 sati. Bili smo drugi u grupi, a cilj je sprečiti turski narod da napuni dvoranu – kazao je Ataman.

– Međutim, verujem da će se naši sunarodnici u Nemačkoj žrtvovati i napuniti dvoranu u potpuno neprikladnoj satnici.

ATAMAN NE KRIJE DA BI VOLEO DA ODE U NBA: "To je ipak vrhunac šou biznisa"

Osim duela Francuske i Turske u subotu još igraju Slovenija – Belgija (14:45), Nemačka – Crna Gora (18) te Španija – Litvanija (20:45).

Preostala četiri meča osmine finala na programu su u nedelju, a sastaju se Ukrajina – Poljska (12), Finska – Hrvatska (14:45), Srbija – Italija (18:00) te Grčka – Češka (20:45).

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.