CILJ ZA PRVU FAZU OSTVAREN! Kapiten oprezan, pohvalio i dvojicu saigrača!
Vladimir Lučić, Foto: Emilija Jovanović

Eurobasket 2022

CILJ ZA PRVU FAZU OSTVAREN! Kapiten oprezan, pohvalio i dvojicu saigrača!

Pet od pet. Tako je prvu fazu Evrobasketa odradila košarkaška reprezentacija Srbije, a kapiten Vladimir Lučić izneo je svoje utiske o dosadašnjem delu šampionata i onome što očekuje našu selekciju u nastavku.

Objavljeno: 23:35h

Na početku rekapitulacija do sada odrađenog.

- Uradili smo ono što smo hteli, bez poraza završili grupnu fazu, kao prvoplasirani. Kostur je takav kakav jeste, očekuju nas veliki izazovi.

Prvi rival naše selekcije u nokaut fazi biće selekcija Italije, a i u narednim rundama naše košarkaše čeka izuzetno težak posao.

JARAMAZ ZADOVOLJA POSLE MEČEVA U GRUPNOJ FAZI: Mislim da smo odigrali fantastičnih pet utakmica!

- Svaka eliminaciona utakmica je veoma opasna, posebno da ne ponavljam ko su potencijalni protivnici. Spremićemo se prvo za osminu finala, imali smo priliku u Hamburgu da igramo protiv Italije, jako kvalitetna ekipa i kažem čeka nas težak posao u osmini finala.

Imala je srpska reprezentacija i nekoliko zdravstvenih problema tokom grupne faze.

1 / 7 Foto: Starsport

- Mislim da smo i uz sve te probleme bili prilično dominantna ekipa kroz grupnu fazu. Svaku od utakmica startovali vrlo dobro, koncentrisano i držali rezultat do samog kraja. Sigurno da nas sad od osmine finala očekuju mnogo teže utakmice.

Nakon kraće pauze u timu su Nikola Milutinov i Vanja Marinković.

- Uvek je dobro imati što više igrača u rotaciji, posebno kada se radi o vrlo kvalitetnim igračima kao što su Džoni i Vanja.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.