OBRADOVIĆEV PULEN "PRETI" SRBIJI! Jam Madar veruje u bolju igru svog tima!
Jam Madar, Foto: Starsport©

eurobasket 2022

OBRADOVIĆEV PULEN "PRETI" SRBIJI! Jam Madar veruje u bolju igru svog tima!

Košarkaš Partizana sa puno respekta govorio o reprezentaciji Srbije

Objavljeno: 11:03h

Košarkaši Srbije se od 21.00 čas se sastaju sa ekipom Izraela u meču u kojem bi pobeda označila definitivan prolazak u nardnu fazu takmičenja.

Srbija je do sada ostvarila sve tri pobede (Holandija, Češka i Finska), dok Izraelci za sada ima 2-1, ali bi sa dva poraza do kraja mogao da ispadne sa turnira.

Pritisak je na družini koju predvode Jam Madar i Deni Avdija, a košarkaš Partizana bio je rečit pri davanju izjave.

- Mislim da smo na početku sebe stavili u lošu poziciju. Nismo krenuli dobro, oni su dobar tim, a to nije bilo dovoljno za trijumf.

Svestan je Madar da je Srbija najbolji tim u grupi koja se odigrava u Pragu.

Košarkaši Srbije
Košarkaši Srbijefoto: Starsport©

- Mislim da će to biti težak meč, to je najbolji tim u grupi. Moraćemo da se vratimo i da se borimo. Igrali smo katastrofalnu odbranu jedan na jedan protiv Poljske, to moramo da popravimo. Mislim da je to najvažnije, ako uspemo to da rešimo, biće dosta bolje.

Ima i recept za meč sa Orlovima.

- Moraćemo da se borimo zajedno, da dođemo i da se borimo, uradimo sve što je u našoj da pokušamo da dođemo do pobede. Mislim da je Srbija sjajan tim, uvek neko drugi igra odlično. Neće biti laka misija, ali daćemo sve od sebe.

Nije kontaktirao saigrače iz Partizana za pomoć.

Jam Madar
Jam Madarfoto: Emilija Jovanović

- Sada smo fokusirani samo na nacionalni tim. Moramo da uradimo sve što možemo, da gledamo snimke, mislim da je ta odbrana jedan na jedan bila najvažnija stvar koju smo loše odradili.

Čuveni Gal Mekel je takođe ukratko dao svoje viđenje situacije.

- Težak meč za nas. Bila nam je potrebna ova pobeda, ali ćemo morati da se namučimo protiv Srbije i Češke Republike. Mi smo autsajderi protiv Srbije, ali borićemo, treba nam ta pobeda. Juče je nedostajala koncentracija u odbrani, Poljska je postigla neke teške šuteve i to je to.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.