4 bubrega i vibrator: 12 bizarnih i nepotrebnih činjenica koje morate znati o EURO 2016! (FOTO) (GIF)
Foto: Gif

Zna se da su zanimljive

4 bubrega i vibrator: 12 bizarnih i nepotrebnih činjenica koje morate znati o EURO 2016! (FOTO) (GIF)

U toku je drugi najveći sportski događaj na svetu ove godine, a red je i da se upoznamo sa nekim od najneobičnijih stvari koje ga karakterišu
Objavljeno: 22:13h

5. Pisali smo da teško da će neko srušiti rekord Mišela Platinija po broju golova na jednom šampionatu, jer je Francuz 1984. godine postigao 9, a od sadašnjih fudbalera jedini koji mogu da dođu do te kote, ali zahvaljujući višestrukim učešćima mogu Zlatan Ibrahimović i Kristijano Ronaldo sa šest golova.

foto: Gif
4. Najjeftinija ulaznica košta 25 evra, ali to je ona za jednu utakmicu grupne faze takmičenja, dok je najskuplja ona za finale koja košta 895 evra.
foto: Gif
3. Heimir Halgrimson sada zajednički vodi sa Larsom Lagerbekom Island, a po okončanju Evropskog prvenstva će samostalno preuzeti selekciju i zato će morati da privremeno batali svoje primarno zanimanje - zubara.
foto: Gif
2. Zvanična maskota EURO 2016 je dečak superheroj po imenu "Super Viktor". Ništa ovde ne bi bilo čudno da maskota ne deli ime sa poznatom markom vibratora. Ime maskote su odabrali fanovi!
foto: AP
1. Fudbaler Slovačke, Slavomir Peško je jedinstven slučaj, ne samo u svetu fudbala, već i medicine, jer ima čak 4 bubrega. To ima tek 1 od šest miliona ljudi na svetu.
foto: Fonetap
(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.