ŽENA POKOJNOG MUAMERA ZUKORLIĆA JE LEPA KAO BOGINJA: Uspešna, jaka i borbena dama koja intrigira javnost! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

nastavlja da niže uspehe

ŽENA POKOJNOG MUAMERA ZUKORLIĆA JE LEPA KAO BOGINJA: Uspešna, jaka i borbena dama koja intrigira javnost! (FOTO)

Podsetimo, Poslanik, lider stranke Pravda i pomirenje i bivši muftija Muamer Zukorlić preminuo je 06.11.2021. godine iznenada u Novom Pazaru.

Objavljeno:

Elma Elfić Zukorlić je druga supruga umrlog Muamera Zukorlića, muftije u Srbiji s kojim je u legitimnom braku dobila četvoro dece. Ova mlada dama pronicljiva žena koja uspešno vodi prvi privatni vakuf univerzitet u Srbiji govorila je o emancipaciji, koju ne mogu da izbjegnu ni žene u islamu i pokušala je da razbije sve predrasude o životu pod hidžabom.

"Možda bi, pre nego što nešto označimo kao atipično i pogrešno, trebalo da se zapitamo da li ono što mi radimo, govorimo i isijavamo, nekome deluje isto tako. Možda ne znamo da naši izbori nisu samo naši, već da nam svima neke vere i nevere spolja pomažu da ih pravimo. I konačno, možda bi trebalo da znamo da termin druga žena, nema samo jedno jedino značenje.

elma zukorlić
foto: Filip Plavčić

Podsetimo, Poslanik, lider stranke Pravda i pomirenje i bivši muftija Muamer Zukorlić preminuo je 06.11.2021. godine iznenada u Novom Pazaru.

Elma je prelepa žena koja je pravo oličenje mističnih muslimanki, neuhvatljivog pogleda i prelepog tena koji kao da nikad nije video sunce i vetar. Nastupila je prijateljski i srdačno, a takav stav zadržala je i dok je smireno govorila o tome šta vam se vrzma po glavi kada znate da vaš suprug ima pravo da, i pored vas, zakonski zasnuje novu porodicu i kako je to kada, u 21. veku, lepotu koju vam je priroda podarila pokrivate neprozirnom tkaninom kako biste osigurali da je baš niko ne vidi u punom sjaju.

Da li ste tražili dozvolu od svog muža, muftije Muamera Zukorlića, da radite van kuće?

Suprug mi je bio najveća podrška kada sam osnovala svoju firmu i moram priznati da je u teškim trenucima, kada sam htela da odustanem, imao više vere u mene nego ja sama. Ako to smatrate dozvolom – da, dobila sam je sa prvom idejom koju sam mu izložila.

Važite za primer žene koja i pod hidžabom očarava svojom lepotom. Kako se negujete?

Hvala. Od majke sam nasledila dobru genetiku, ali i navike negovanja kože. Uvek je imala dobre kreme, dnevne i noćne, i nikada nije otišla na spavanje dok nije svoju kožu nahranila dobrom kremom. Tako i ja radim. Ma koliko obaveza imala, pred spavanje imam određen ritual nege.

Ispričala je i kako je izgledao poslednji dan Muamera Zukorlića:

- Noć pre nego što će muftija preseliti bili smo u njegovoj porodičnoj kući u Orlju, selu koje je veoma voleo. Igrali smo se sa decom, tačnije sa najmlađim sinom smo igrali fudbal. Ja sam bila golman, oni su bili fudbaleri, takmičili su se i zna se ko je pobedio. Naravno, muftija jer nikada nije puštao decu da pobeđuju, iz razloga što im je i kroz to davao lekciju da se do uspeha dolazi isključivo svojim stvarnim rezultatima. Nakon toga je sa sinovima obavio namaz i isplanirali smo sutrašnji dan. On je sutradan završio prvo predavanje i popeo se u kabinet u kom je uzeo abdest i nakon toga je predao dušu stvoritelju - ispričala je Elma, a prenosi sandžacke.rs.

Podsetimo, sin Muamera Zukorlića i njegov naslednik na čelu Stranke pravde i pomirenja Usame Zukorlić nije na listu za parlamentarne izbore, koja nosi naziv "Muftijin amanet", stavio i svoju maćehu, Elmu Zukorlić koja je, inače, veoma politički aktivna.

Ona je i tada imala zanimljivu objavu na društvenim mrežama gde je sebe uporedila sa Hurem, jedom od žena turskog sultana Sulejmana.

Bonus video:

00:28

UMRO MUAMER ZUKORLIĆ: Poslanik i muftija preminuo u 51. godini

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.