UDOVICA MUAMERA ZUKORLIĆA SLOMLJENA, OČIJU PUNIH SUZA I BLEDOG LICA! Održala nikada potresniji GOVOR, svi PLAKALI!
Foto: Filip Plavčić

TUGA

UDOVICA MUAMERA ZUKORLIĆA SLOMLJENA, OČIJU PUNIH SUZA I BLEDOG LICA! Održala nikada potresniji GOVOR, svi PLAKALI!

Niko nije mogao da su suzdrži nakon potresnog govora druge supruge preminulog Muamera Zukorlića

Objavljeno:

Muamer Zukorlić preminuo je iznenada u 51. godini usled posledica srčanog udara, a tragična vest pogodila je ceo region, a njegova druga supruga, Elma Elfić Zukorlić, pomoćnica ministra privrede, i dalje je neutešna i potpuno skrhana.

Naime, na njenom Instagram profilu objavljena je fotografiju sa njenom fotografijom, koja je nastala danas prilikom stranačkog zasedanja. Na njoj je Elma vidljivih očiju punih suza, otečenog i bledog lica, a sve to ispratio je njen potresan govor i opis, dok se i na licima ostalih prisutnih vidi tuga.

- Pisala i spremala sam govor kojim ću se danas obratiti, međutim ni jednu misao nije bilo moguće zadržati u srcu, mozgu i telu u kojem struji samo bol. Znala sam da će mi se u susretu sa vama podići lavina emocija, jer znam tanane osećaje koje je gajio prema svakome od vas, stoga odustajem od pisanja sedam u kola i prisećam se jedne latinske izreke, a mnogo smo zborili o latinskom - Caesar ad Rubiconem (Cezar na Rubikonu. Kada je neko pred važnom odlukom). - navela je ona na početku i dodala: Mi danas stojimo pred važnom odlukom, a to je - čuvati emanet i ideju koju je utemeljio i za koju se borio naš uvaženi, poštovani i voljeni akademik Muftija Muamer Zukorlić- NAŠ Muftija. - istakla je ona i zamolila sve da se i dalje drže zajedno i da udruženim snagama nastave onamo gde je Zukorlić stao. - Zato vas molim da u ovom teškom trenutku za sve nas ostanete odani, složni i usafljeni u borbi koju smo vodili, a posebno sada kada on nije fizički među nama. Ne dozvolite da nas iko razjedini; ni struje unutar ni struje van sistema! Nastavimo da radimo poslove za koje nas je on delegirao i za koje je verovao da smo najbolji. - Molim vas učinite da budemo što složniji i što jači i učinite da njegova prerana smrt ima smisla... - navela je vidno potrešena udovica Muamera Zukorlića.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.