AU, KAKVA JE ŽENA GORANA VESIĆA! Izgleda kao BOMBA I ODUZIMA DAH, moćna dama iz senke! (FOTO)
Foto: Šahovski savez Srbije

oduševila sve

AU, KAKVA JE ŽENA GORANA VESIĆA! Izgleda kao BOMBA I ODUZIMA DAH, moćna dama iz senke! (FOTO)

Zahvaljujući funkciji koju obavlja dobila je priliku da sarađuje i sa idolom iz detinjstva.

Objavljeno: 10:16h

Iza svakog uspešnog muškarca stoji žena, kaže narodna izreka, pa u tom smislu ni Goran Vesić nije izuzetak. Istini za volju, za suprugu zamenika gradonačelnika Vanju Kostić ne može se baš reći da stoji iza muža, s obzirom da je i sama prilično uspešna u svojoj profesiji. Diplomirala je sa 22 godine, a sa 25 postala direktor brokerske kuće.

Osim što zaslužuje sve komplimente za lep i negovan izgled, gospođa Vesić izuzetno je cenjena u poslu kojim se bavi, što ima posebnu težinu ako se zna da joj je okruženje muško ili, bolje rečeno, fudbalsko.

Goran Vesić
foto: Kurir

Poziv da radi u marketingu Fudbalskog kluba „Crvena zvezda“ doživela je kao ostvarenje sna.

‒ To je klub koji obožavam odmalena, a sport pratim otkako znam za sebe. Malo ljudi može reći da radi posao koji voli, a ja sam jedna od njih – ispričala je jednom prilikom.

Opsesija fudbalom, interesovanje za sve što rade najveći svetski klubovi, putovanja uz obavezan obilazak stadiona i navijačkih šopova, kao i odlasci na utakmice pomogli su joj da brže savlada nove izazove. Posle „Crvene zvezde“ i „Marakane“, sledeća stanica u njenoj karijeri bio je Fudbalski savez, gde je danas na poziciji direktora marketinga i PR-a.

Zahvaljujući funkciji koju obavlja dobila je priliku da sarađuje i sa idolom iz detinjstva.

‒ Rasla sam u porodici gde su nam uzori bili igrači „Zvezde“, a ne pevači i glumci. Nisam ni sanjala da ću ikada biti u prilici da radim sa Draganom Stojkovićem Piksijem. Za mene je to čast i velika obaveza. Od njega uvek možete mnogo da naučite, a njegov autoritet, harizma i iskustvo kao fudbalera, funkcionera i trenera primećuju se na prvi pogled.

1 / 3 Foto: Instagram

Bonus video:

00:23

SANACIJA STEPENIŠTA NA ČUKARIČKOJ PADINI: Goran Vesić obišao radove

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.