EMINA JAHOVIĆ OTIŠLA U POTPUNU KRAJNOST: Pevačica izgladnjuje telo, ne jede po 48h! (FOTO)
Foto: ATA Images

auuuu!

EMINA JAHOVIĆ OTIŠLA U POTPUNU KRAJNOST: Pevačica izgladnjuje telo, ne jede po 48h! (FOTO)

Da želja za perfektnom linijom ponekad ume da ode predaleko pokazao je i slučaj pevačice Emine Jahović.

Objavljeno:

Naime, Emina se opredelila za dijetu koja izaziva oprečne reakcije čak i među stručnjacima, budući da se bazira na tome da se u organizam ne unosi apsoultno nikakva hrana čak 48 sati.

1 / 8 Foto: © ATA Images

- Tačno 20 sati bez hrane. Idemo - poručila je Jahovićeva putem društvenih mreža, da bi potom dodala da planira da nastavi u istom ritmu još 28 sati, odnosno cela dva dana, što je među njenim pratiocima izazvalo kako podršku, tako i zabrinutost i upitanost koliko je to zdravo i da li je uopšte neophodno nekom ko izgleda tako dobro kao ona.

Emina Jahović
foto: Printscreen/Instagram/yaemina

Popularna pevačica Emina Jahović sporadično sa svojim obožavaocima podeli po neku fotku na svom Instagram profilu. Fotke koje se nađu na njenom profilu uglavnom su smerne i pristojne, te su njeni obožavaoci na to i navikli, ali ovog puta Emina je odlučila da napravi izuzetak, te je putem svog Instagram profila podelila sliku koja i te kako odskače.

Naime, ona je objavila sliku na kojoj je sela na motor u izuzetno interesantnom 'outifitu', te je potpuno pustila volan vozila. No sudeći prema narednim fotkama koje su se našle na njenom Instagramu u okviru opcije story, pevačica snima novu numeru, te su i ove fotke kao i stajling deo koreografije za spot.

Emina Jahović
foto: instagram/yaemina

Podsetimo, turski pevač Mustafa Sandal, bivši suprug pevačice Emine Jahović, oženio je dve decenije mlađu devojku, Melis Sutšurup a sinovi su za to saznali preko medija.

Kako turski mediji prenose, Mustafa i Melis jedno drugom izgovorili su sudbonosno da.

„Možda je neko imao automobil pre mene, možda su neke devojke čekale na tebe sa mirazom, možda si ti kriv... Ali sve nas je to pripremalo za ovo danas, moj Kito. Uvek sam uz tebe, da bi mogao da budeš nasmejan i spokojan. Srećan rođendan, buduće prezime“, napisala je pre nešto više od mesec dana dve decenije mlađa Melis Sutšurup uz mozaik zajedničkih fotografija.

Mustafa Sandal
foto: Instagram

Bonus video:

03:23

EMINA JAHOVIĆ OTVORILA DUŠU PRED NAŠIM KAMERAMA! Progovorila o SUĐENJU sa bivšim suprugom Mustafom, sinovima i TEŠKOJ BOLESTI

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.