MUSTAFA TUŽIO EMINU JAHOVIĆ: Sud je SUSPENDOVAO, dešava se pravi HAOS!
Emina Jahović i Mustafa Sandal, Foto: Printscreen/Instagram

preokret

MUSTAFA TUŽIO EMINU JAHOVIĆ: Sud je SUSPENDOVAO, dešava se pravi HAOS!

Pošto je podneo kontratužbu, Sandal je dostavio dokaze da je, otkako su se razveli u junu 2018. godine, uplatio ukupno 1,8 miliona

Objavljeno:

Sud u Istanbulu, kako pišu turski mediji, navodno je suspendovao slučaj Emine Jahović koja je tužila bivšeg muža Mustafu Sandala.

Pevačica je prošle godine tužila bivšeg supruga jer nije uplaćivao alimentaciju za decu, međutim, sud je, kako se sada navodi, ustanovio da to nije istina.

Pošto je podneo kontratužbu, Sandal je dostavio dokaze da je, otkako su se razveli u junu 2018. godine, uplatio ukupno 1,8 miliona turskih lira (oko 115.000 evra).

Kako dalje navode mediji sa Bosfora, polovina iznosa je navodno uplaćena na račun pevačice, koja je dobila starateljstvo nad njihovim sinovima Jamanom i Javuzom, dok je 900.000 otišlo za iznajmljivanje vile u predgrađu Čubuklu, koja, inače, pripada Sandalu.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram

Sud je ustanovio da je Mustafa deci plaćao školovanje i sve ostale potrebe, kao i da srpska pop zvezda odlično zarađuje zahvaljujući svojoj kozmetičkoj kompaniji.

Podsetimo, Mustafa se nedavno verio sa Melis Sutsurup, 19 godina mlađom izabranicom sa kojom je u vezi već tri godine. Njihova svadba je zakazana za početak juna.

Inače, Mustafa Sandal sprema se da ponovo stane na ludi kamen. Posle kraha ljubavne priče sa Eminom Jahović turski muzičar očigledno je spreman da ponovo stupi u brak, a njegova atraktivna partnerka ovog puta je dve decenije mlađa Melis Sutšurup, o kojoj se već uveliko piše u stranim i domaćim medijima.

Zahvaljujući fotografijama koje je objavila na Instagramu mogao je da se oseti deo atmosfere sa ove intimne ceremonije. Razmenili su prstenje, zajedno presekli tortu i toliko je sve podsetilo na čin venčanja da su se mnogi zapitali da li je to uopšte bila veridba ili nešto više. U svakom slučaju, zgodna Melis je za ovu priliku izabrala crnu haljinu i napisala da je “Mustafa od danas njen verenik”.

Za to vreme Emina je slavila deseti rođendan njihovog mlađeg sina. Kako piše nedeljnik Star, za tatinu veridbu Jaman i Javuz sasznali su preko televizije.

- Mustafa se tajno verio u svojoj kući. Kada se sve završilo, fotografije je objavio na društvenim mrežema, što je u Turskoj odjeknulo kao bomba. Sinove nije obavestio o veridbi, pa su za sve saznali preko televizije i ništa im nije bilo jasno. Odmah su počeli da zapitkuju Eminu koja nije znala kako da im objasni da je vest tačna. To ipak otac treba da im saopšti, a ne ona – izjavio je izvor blizak pop zvezdi i dodao:

1 / 7 Foto: Dragan Kadić

- Emina se mnogo trudi oko sinova, a oni više nisu mali, idu u školu, drugari iz često zapitkuju iz radoznalosti... Koliko god ona nastojala da ih zaštiti, često je nemoćna, jer se Mustafa ponaša nonšalantno, ne razmišljajući o posledicama svojih nesmotrenih postupaka. Emina nije dozvolila da pozovu Mustafu, već im je objasnila da sačekaju da im se sam javi i zvanično im saopšti novosti iz svog života.

Bonus video:

03:23

EMINA JAHOVIĆ OTVORILA DUŠU PRED NAŠIM KAMERAMA! Progovorila o SUĐENJU sa bivšim suprugom Mustafom, sinovima i TEŠKOJ BOLESTI

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.