HAOS U DOMU EMINE JAHOVIĆ! Sinovi saznali da im se OTAC ŽENI SA TELEVIZIJE, pevačica VAN SEBE - Da li je KRAJ?!
Foto: Dragan Kadić

NEOČEKIVANO

HAOS U DOMU EMINE JAHOVIĆ! Sinovi saznali da im se OTAC ŽENI SA TELEVIZIJE, pevačica VAN SEBE - Da li je KRAJ?!

Za to vreme Emina je slavila deseti rođendan njihovog mlađeg sina...

Objavljeno:

Mustafa Sandal sprema se da ponovo stane na ludi kamen. Posle kraha ljubavne priče sa Eminom Jahović turski muzičar očigledno je spreman da ponovo stupi u brak, a njegova atraktivna partnerka ovog puta je dve decenije mlađa Melis Sutšurup, o kojoj se već uveliko piše u stranim i domaćim medijima.

Zahvaljujući fotografijama koje je objavila na Instagramu mogao je da se oseti deo atmosfere sa ove intimne ceremonije. Razmenili su prstenje, zajedno presekli tortu i toliko je sve podsetilo na čin venčanja da su se mnogi zapitali da li je to uopšte bila veridba ili nešto više. U svakom slučaju, zgodna Melis je za ovu priliku izabrala crnu haljinu i napisala da je “Mustafa od danas njen verenik”.

1 / 5 Foto: Instagram

Za to vreme Emina je slavila deseti rođendan njihovog mlađeg sina. Kako piše nedeljnik Star, za tatinu veridbu Jaman i Javuz sasznali su preko televizije.

- Mustafa se tajno verio u svojoj kući. Kada se sve završilo, fotografije je objavio na društvenim mrežema, što je u Turskoj odjeknulo kao bomba. Sinove nije obavestio o veridbi, pa su za sve saznali preko televizije i ništa im nije bilo jasno. Odmah su počeli da zapitkuju Eminu koja nije znala kako da im objasni da je vest tačna. To ipak otac treba da im saopšti, a ne ona – izjavio je izvor blizak pop zvezdi i dodao:

- Emina se mnogo trudi oko sinova, a oni više nisu mali, idu u školu, drugari iz često zapitkuju iz radoznalosti... Koliko god ona nastojala da ih zaštiti, često je nemoćna, jer se Mustafa ponaša nonšalantno, ne razmišljajući o posledicama svojih nesmotrenih postupaka. Emina nije dozvolila da pozovu Mustafu, već im je objasnila da sačekaju da im se sam javi i zvanično im saopšti novosti iz svog života.

Mustafa Sandal
foto: Instagram

Bonus video:

03:23

EMINA JAHOVIĆ OTVORILA DUŠU PRED NAŠIM KAMERAMA! Progovorila o SUĐENJU sa bivšim suprugom Mustafom, sinovima i TEŠKOJ BOLESTI

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.