VEĆ PREBOLEO RASKID! ĐORĐE UHVAĆEN SA FATALNOM LEPOTICOM NA LUDOJ ŽURCI U ZAGREBU! (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić

živi punim plućima

VEĆ PREBOLEO RASKID! ĐORĐE UHVAĆEN SA FATALNOM LEPOTICOM NA LUDOJ ŽURCI U ZAGREBU! (FOTO)

Zgodan i nasmejan, bivši dečko Anastasije Ražnatović uživa u svom novom statusu veze

Objavljeno: 21:02h

Đorđe Kuljić definitivno je krenuo dalje, nakon što je pre nekoliko dana stavio tačku na petogodišnju vezu sa Anastasijom Ražnatović.

1 / 5 Foto: Zorana Jevtić

Iako je od raskida petogodišnje veze sa Anastasijom Ražnatović prošlo svega nekoliko dana, Đorđe Kuljić krenuo je dalje. Naime, trenutno najpoželjniji Novosađanin uhvaćen je u ludom provodu u Zagrebu, na rođendanu fatalne lepotice.

Đorđe Kuljić, koji i inače uživa u putovanjima i ludim žurkama sa prijateljima, sada je uhvaćen kako se u Zagrebu provodi na rođendanu prelepe, crnokose Nike, koja je veoma poznata u zagrebačkim džet set krugovima. POGLEDAJTE OVDE

Zgodan i nasmejan, bivši dečko Anastasije Ražnatović uživa u svom novom statusu veze, dok brojni fanovi nekadašnjeg para nisu mogli a da se ne zapitaju "Kad pre?" i kako je Đorđe tako brzo uspeo da preboli raskid.

svadba Veljka Ražnatovića, Đorđe Kuljić
foto: Espreso

Podsetimo, Anastasija i Đorđe su nakon pet godina zabavljanja stavili tačku na svoju ljubavnu priču. Razlog raskida je razdvojenost, ali i druge u ovom momentu nepremostive razlike.

Raskid je stvar zajedničkog dogovora Anastasije i njenog dečka, a pošto nema reči o postojanju trećih osoba - Anastasija i Đorđe su se krajnje prijateljski razišli.

Ovim povodom, Anastasija neće davati druge izjave za javnost.

Bonus video:

00:06

Ražnatovićka okrenula novi list: Anastasija se posle raskida vratila kod Cece, pa se posvetila ovome!

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.