ANASTASIJA I ĐORĐE PRVI PUT OČI U OČI POSLE RASKIDA: Prvo zajedničko pojavljivanje! (FOTO)
Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić, Foto: Zorana Jevtić

opa

ANASTASIJA I ĐORĐE PRVI PUT OČI U OČI POSLE RASKIDA: Prvo zajedničko pojavljivanje! (FOTO)

Evo kako je protekao susret bivšeg para kod tenisera na rođendanu

Objavljeno: 14:31h

Pevačica Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić nedavno su raskinuli vezu posle pet godina.

Iako su mnogi misili da će uskoro stati pred oltar, budući da su otpočeli zajednički život, njih dvoje su rešili da stave tačku na svoj odnos.

1 / 7 Foto: Nemanja Nikolić

Ipak, par je odlučio da se raziđe, te se mlada pevačica iselila iz pomenute nekretnine, a svako je otišao svojim putem, jer je daljina i razvodvojenost u samoj vezi učinila svoje.

Budući da su, kako je pre nekoliko dana navedeno u zvaničnom saopštenju, ostali u prijateljskim odnosima, mnogi su se iznenadili nakon njihovog sinoćnog susreta, prvog posle raskida.

Anastasija Ražnatović, Filip Krajinović
foto: Instagram printscreen/raznatovicanastasija

Naime, teniser Filip Krajinović proslavio je sinoć rođendan u jednom prestoničkom hotelu, a među zvanicama našli su se i Anastasija i Đorđe. Kako se navodi, bivši momak i devojka su se na pomenutom događaju samo pozdravili i nisu sedeli zajedno, prenosi "Story".

Uprkos tome, Anastasija se sudeći po objavama na društvenim mrežama dobro provela na rođendanu, te se čini da se od raskida dobro oporavlja.

Podsetimo, Anastasija i Đorđe su nakon pet godina zabavljanja, stavili tačku na svoju ljubavnu priču. Raskid je stvar njihovog zajedničkog dogovora, a pošto nema reči o postojanju trećih osoba, Anastasija i Đorđe su se krajnje prijateljski razišli.

- Razlog raskida jeste razdvojenost, ali i druge u ovom momentu nepremostive razlike. Raskid je stvar zajedničkog dogovora Anastasije i njenog dečka, a pošto nema reči o postojanju trećih osoba - Anastasija i Đorđe su se krajnje prijateljski razišli.

1 / 7 Foto: Printscreen

Podsećanja radi, Anastasija i Đorđe su se smuvali na proslavi Nove godine 2017. godine. Prvih godinu dana, Ražnatovićeva nije htela za medije da kaže ni slovo o svojo vezi i trudili su se da sve detalje njihovog odnosa sakriju od javnosti.

Nakon toga malo više od godinu dana veze, Anastasija je ipak nekoliko puta pričala o svojoj ljubavi sa mladim biznismenom, ali se nikad nisu zajedno slikali za magazine, već su samo paparaci uspeli da ih uhvate nekoliko puta u provodu i na porodičnim proslavama.

Bonus video:

00:11

Anastasija Ražnatović opisala svoju bivšu vezu? Cecina ćerka zbunila sve na mrežama novim snimkom

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.