O RASKIDU SA ĐORĐEM PRIČAJU SVI, OVAKO JE TASA ZAVRŠILA SVOJU PRVU VEZU: Razlog nikada nije otkriven,bilo je BOLNO?
Foto: Zorana Jevtić

opa!

O RASKIDU SA ĐORĐEM PRIČAJU SVI, OVAKO JE TASA ZAVRŠILA SVOJU PRVU VEZU: Razlog nikada nije otkriven,bilo je BOLNO?

Anastasija Ražnatović sada će verovatno lakše podneti raskid

Objavljeno: 13:50h

Ne prestaje da se polemiše o raskidu dugogodišnje veze Anastasije Ražnatović (23) i Đorđa Kuljića, a mlada pevačica nedavno rekla da je sa bivšim partnerom ostala u dobrom odnosu, kao i da su sve njene dosadašnje veze bile duge i da su okončane dostojanstveno.

1 / 4 Foto: Nemanja Nikolić

Zapravo, sve znači dve. Pre Kuljića, Anastasija je bila sa Kostadinom Terzićem koji je danas srećno oženjen i ima dete, kao i drugo na putu. Ovaj par zajedno je bio do avgusta 2016. godine, kada su se sporazumno rastali a Anastasija je nedugo nakon toga uplovila u vezu sa Đorđem koja je trajala sve donedavno.

Ljubav između Anastasije i Kostadina bila je prava mladalačka, prva ljubav koje se verovatno rado sećaju a kako je tada okončana romansa moglo bi da ukazuje na to kako će pevačica "upeglati" odnos sa Kuljićem. Tada, iako je to već bilo davno, Anastasija je o Kostadinu imala da kaže sve najbolje nakon raskida, iako je sigurno prvi raskid prve ljubavi morao da bude i bolan.

- Nije bilo nikakve svađe, rastali smo se na najnormalniji način. Ostali smo prijatelji, a priče o našim svađama nemaju veze sa istinom. I dalje imam lepo mišljenje o Kostadinu - decidna je bila Anastasija za domaće medije, govoreći u sličnom tonu u kojem danas objašnjava kraj odnosa sa drugim biznismenom s kojim je prekinula vezu.

Anastasija Ražnatović, Kostadin Terzić
foto: instagram/raznatovicanastasija

Baš kao što je Cecina ćerka nakon raskida sa Kostadinom ušla u vezu sa Kuljićem, tako je i Terzić tada odmah ušao u narednu dugovečnu vezu, samo što je njega odolela svim iskušenjima. Zato ne samo da je i dan-danas sa izabranicom Valentinom već su i venčani. O Anastasiji bi verovatno i danas imao da kaže sve najbolje, a da je njihov odnos zbilja ostao više nego korektan najbolje govori činjenica da je po stizanju Kostadinovog sina Vuka, Cecina ćerka to javno pozdravila "lajkom" na objavi njegove sestre Maše.

Bonus video:

00:11

Anastasija Ražnatović opisala svoju bivšu vezu? Cecina ćerka zbunila sve na mrežama novim snimkom

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.