MIKA ALEKSIĆ ĆE 4.MART ZAUVEK PAMTITI: Jedan MUŠKARAC je rekao nešto što će mu ZAUVEK PROMENITI ŽIVOT!
Foto: Zorana Jevtić

jezivo

MIKA ALEKSIĆ ĆE 4.MART ZAUVEK PAMTITI: Jedan MUŠKARAC je rekao nešto što će mu ZAUVEK PROMENITI ŽIVOT!

Na osnovu iskaza skoro svih silovanih i zlostavljanih devojaka pred tužiocem, zaključuje se da je Aleksić imao nipodaštavajući odnos prema ženama

Objavljeno:

Zaštitnik građana Zoran Pašalić je 3.marta prošle godine u Okružnom zatvoru posetio učitelja glume Miroslava Aleksića, osumnjičenog za silovanje i seksualno zlostavljanje desetak polaznica škole.

Pašalić je sa Aleksićem razgovarao o uslovima i tretmanu u zatvoru nakon pritužbe Aleksićevog advokata Zorana Jakovljevića.

Inače, nastavnik glume Miroslav Mika Aleksić govorio je polaznicima i polaznicama svoje "škole" glume da su sve žene k**ve i da treba da budu k**ve, a da se to posebno odnosi na glumice. Ovo su sve žrtve, ali i svedokinje, ispričale u tužilaštvu, što se potom našlo i u optužnici protiv Aleksića, navodi Blic.

Na osnovu iskaza skoro svih silovanih i zlostavljanih devojaka pred tužiocem, zaključuje se da je Aleksić imao nipodaštavajući odnos prema ženama. One su bile te koje su morale da slušaju muškarce, da im se povinuju, potčine, da ih zadovolje. Ako prema njegovoj proceni nisu bile vatrene i strasne, nisu, kako je govorio - vredele ni dve pare.

1 / 10 Foto: Stefan Stojanović, Beta

Bio je to još jedan način Mike Aleksića da u svoju mrežu navodnog seksualnog zlostavljanja i silovanja uvuče devojčice i devojke koje su mu bezgranično verovale navodi se u Blicu.

A mi vam u nastavku prenosimo šta je to Zoran rekao za medije 4.marta što je zauvek uticalo na njegov život.

- Ovo je redovna poseta Okružnom zatvoru u Beogradu, između ostalog smo razgovarali sa gospodinom Aleksićem, ali i ostalim pritvorenicima o uslovima u pritvoru, u smislu smeštajnih uslova, zdravstvene nege i odnosa osoblja prema pritvorenicima - rekao je Ombudsman.

On je otkrio da se Aleksić nije žalio na njegovu poziciju u zatvoru, već na dužinu trajanja postupka, odnosno dužine trajanja pritvora.

1 / 8 Foto: Espreso

- To je bila tema, ali moram da dodam da zaštitnik građana nema nadležnost da utvrđuje valjanost postupanja tužilaštva i sudova - objasnio je Pašalić.

Podsećamo, Aleksić se tereti, u periodu od 2008. do 2020. godine, za izvršenje osam krivičnih dela silovanja iz člana 178 Krivičnog zakona i sedam krivičnih dela nedozvoljene polne radnje iz na štetu šest oštećenih, od kojih je jedna maloletna, prema ostalim ostećenima su radnje izvršenja preduzete i dok su bile maloletne i nakon punoletstva.

Bonus video:

08:01

Advokat Milene Radulović otkrio DO DETALJA kako se Mika Aleksić ponašao na suđenju

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.