GLUMICA OTKRILA JOŠ JEZIVIH DETALJA VEZANIH ZA MIKU ALEKSIĆA: Tada je imala samo 7 GODINA, KLUPKO SE OBMOTAVA?!
Foto: Dado Đilas, Damir Dervišagić

ŠOK!

GLUMICA OTKRILA JOŠ JEZIVIH DETALJA VEZANIH ZA MIKU ALEKSIĆA: Tada je imala samo 7 GODINA, KLUPKO SE OBMOTAVA?!

Posle dužeg vremena, glumica ponovo govori o slučaju sa ozloglašenim učiteljem glume

Objavljeno: 21:40h

Veliku pažnju javnosti poslednjih par meseci privlači slučaj glumica Ive Ilinčić i Milene Radulović, koje su za seksualno uznemiravanje odnosno zlostavljanje prijavile učitelja glume Miroslava Miku Aleksića.

Za emisiju ,,Premijera” glumica Iva Ilinčić progovorila je o teškom periodu iz detinjstva, kada je , kako tvrdi, kao sedmogodišnja devojčica trpela seksualno uznemiravanje od strane glumca i učitelja Miroslava Mike Aleksića.

Iva Ilinčić
foto: Nemanja Nikolić

“Svaki manipulativni odnos započinje postavljenjem autoriteta, jer kad se postavi autoritet, ti nisi u prilici da kažeš “Ne”. Dosta je različito kada ste mladi i stariji. Kada ste dete, ne možete baš dobro da prepoznate to, ne shvatate da je to to, bilo kakva manipulacija da je u pitanju, mislim da ste izloženiji manipulacijama kada odrastete, ali tada možete to i da prepoznate i tome stati na put. Iskreno i direktno, ako se to prepozna, upravo je to bitno, odvojiti da ostanete vaspitani i kulturni, ali da znate da postavite svoje granice. Toga ne treba niko da se stidi i niko da se plaši. Mislim da je to važno u svim sferama, ucena može da traje samo onoliko koliko vi niste u stanju da se suprostavite , u trenutku kada joj se suprotstavite tu je kraj. Svima znači podrška… Jako je bitno da se to prepozna i da se žene malo više zauzmu za sebe. Ništa se nije konkretno desilo još uvek povodom njihovog položaja u društvu. Znači mi podrška svih”, rekla je Iva.

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.