"ARKAN ME JE ŠUTNUO ISPOD STOLA, A ONDA REKAO DA BI ME UBIO": Folk legenda otkrila za SUKOB za koji niko NIJE ZNAO!
Foto: Printscreen/Youtube

jezivo

"ARKAN ME JE ŠUTNUO ISPOD STOLA, A ONDA REKAO DA BI ME UBIO": Folk legenda otkrila za SUKOB za koji niko NIJE ZNAO!

Inače, tuga i bol Miroslava Ilića nešto je što već šest godina razdire dušu poznatog pevača

Objavljeno:

Miroslav Ilić je imao incident sa Željkom Ražnatovićem Arkanom, pokojnim suprugom njegove koleginice Svetlane Cece Ražnatović, u nekada čuvenom noćnom klubu "Duga".

Pevač se prisetio scene koja je mogla da ga košta života.

- U to vreme sam umeo malo da se raspištoljim i neprimereno ponašam. Arkan me je ispod stola šutnuo u cevanicu, a ja nisam znao ni ko je on, pa sam ga upozorio da se smiri. Tada mi je rekao: "Ti nisi normalan čovek, pod hitno da se maneš alkohola! Svakog drugog bih ubio da mi se tako obrati..." - prisetio se Ilić.

1 / 7 Foto: Nemanja Nikolić

Inače ,tuga i bol Miroslava Ilića nešto je što već šest godina razdire dušu poznatog pevača. Jedan od najtežih perioda u svom životu slavni muzičar vrlo je teško podneo, a čini se da se od traumatičnog događaja još nije oporavio.

U novembru 2015. vlasnik brojnih hitova, naime, oprostio se zauvek od oca koji je prirodnom smrću preminuo u 91 godini. Budući da je majku izgubio vrlo rano u mladosti, Miroslav je izuzetno bio vezan za Životu Ilića, koji je bio redovan gost na svim njegovim koncertima.

Njihovo međusobno poštovanje i ljubav decenijama su bili primer kako otac i dete treba da se ophode, stoga ne čudi što je pevač i nakon šest godina neutešan i često zaplače na pomen očevog imena.

- Bol koju osećam samo je moja i ne volim da se sada oko toga ispredaju neke priče. O tome kakav smo otac i ja odnos imali, dovoljno je što smo i ja i on to znali, nema potrebe da se to deli okolo - rekao je ranije on.

Inače, on je nakon jednog suđenja podignutim prstom, nasmejan pokazao prema okupljenim novinarskim ekipama, ali nije želeo da komentariše današnje ročište. Inače, suđenje je trajalo oko četiri sata.

- Ovo je specifičan postupak, po zakonu je isključena javnost, a davanje bilo kakvih izjava nije dozvoljeno. Čak ne znamo kada će se okončati slučaj - rekla je Ilićeva advokatica.

1 / 10 Foto: Espreso

Bivša pevačeva ljubavnica i majka Devina Antonovića, Mirjana Antonović, danas se nije pojavila na suđenju.

Podsetimo, bivša ljubavnica pevača Miroslava Ilića, Mirjana Antonović, odlučila je da se svim silama potrudi da iznese sve detalje iz privatnog života svog bivšeg dragog. Mirjana već godinama unazad vodi bitku sa pevačem koji prema njenim tvrdnjama ne želi da prizna njihovog zajedničkog sina Devina za koga je DNK test urađen u Americi već dva puta dokazao da je Devin Miroslavljev sin.

Mirjana je jednom prilikom na svom Fesjbuk profilu objavila fotografiju gde je u krevetu sa Miroslavom koji je ljubi, dok je ona u sedmom mesecu trudnoće.

Bonus video:

00:21

MOLEKULI NE LAŽU: Ovako su dokazali da je Miroslav Ilić biološki otac Devina

(Espreso / Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.