MIROSLAV ILIĆ NASMEJAN IZAŠAO IZ PALATE PRAVDE POSLE UTVRĐIVANJA OČINSTVA: Svedoci četiri sata davali izjave!
Miroslav Ilić, Foto: Stefan Stojanović

nove vesti

MIROSLAV ILIĆ NASMEJAN IZAŠAO IZ PALATE PRAVDE POSLE UTVRĐIVANJA OČINSTVA: Svedoci četiri sata davali izjave!

- Ovo je specifičan postupak, po zakonu je isključena javnost, a davanje bilo kakvih izjava nije dozvoljeno - rekla je Miroslavljeva advokatica

Objavljeno: 19:00h

Suđenje pevaču Miroslavu Iliću počelo je jutros u pola 10 u Palati pravde u Beogradu, za dokazivanje očinstva u slučaju Devina Antonovića.

Danas su saslušani svedoci, a Ilić je po prvi put od kako javnost prati suđenje iz Palate pravde izašao nasmejan i čini se zadovoljan.

1 / 4 Foto: Stefan Stojanović

On je podignutim prstom, nasmejan pokazao prema okupljenim novinarskim ekipama, ali nije želeo da komentariše današnje ročište. Inače, suđenje je trajalo oko četiri sata.

Izjavu je umesto njega dala Ilićeva advokatica:

- Ovo je specifičan postupak, po zakonu je isključena javnost, a davanje bilo kakvih izjava nije dozvoljeno. Čak ne znamo kada će se okončati slučaj - rekla je Ilićeva advokatica.

Bivša pevačeva ljubavnica i majka Devina Antonovića, Mirjana Antonović, danas se nije pojavila na suđenju.

Podsetimo, bivša ljubavnica pevača Miroslava Ilića, Mirjana Antonović, odlučila je da se svim silama potrudi da iznese sve detalje iz privatnog života svog bivšeg dragog. Mirjana već godinama unazad vodi bitku sa pevačem koji prema njenim tvrdnjama ne želi da prizna njihovog zajedničkog sina Devina za koga je DNK test urađen u Americi već dva puta dokazao da je Devin Miroslavljev sin.

Mirjana je jednom prilikom na svom Fesjbuk profilu objavila fotografiju gde je u krevetu sa Miroslavom koji je ljubi, dok je ona u sedmom mesecu trudnoće.

Kako je naznačila, oni su u to vreme tri godine živeli zajedno i cela estrada znala je za njihovu ljubav, a fotku je napravila Brena.

Bonus video:

06:16

Espreso Modna Policija: Nada Macura

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.