SMRT KOJA JE MIROSLAVA ILIĆA DOKUSURILA!
Foto: Damir Dervišagić

POTRESNO

SMRT KOJA JE MIROSLAVA ILIĆA DOKUSURILA!

Njihovo međusobno poštovanje i ljubav decenijama su bili primer kako otac i dete treba da se ophode, stoga ne čudi što je pevač i nakon šest godina neutešan i često zaplače na pomen očevog imena.

Objavljeno: 21:32h

Jedan od najtežih perioda u životu pevača Miroslava Ilića bio je kada mu je preminuo otac za kog je bio izuzetno vezan, a čini se da se od tog traumatičnog događaja nikad nije oporavio.

U novembru 2015. vlasnik brojnih hitova, oprostio se zauvek od oca koji je prirodnom smrću preminuo u 91 godini. Budući da je majku izgubio vrlo rano u mladosti, Miroslav je izuzetno bio vezan za Životu Ilića, koji je bio redovan gost na svim njegovim koncertima. Njihovo međusobno poštovanje i ljubav decenijama su bili primer kako otac i dete treba da se ophode, stoga ne čudi što je pevač i nakon šest godina neutešan i često zaplače na pomen očevog imena.

- Bol koju osećam samo je moja i ne volim da se sada oko toga ispredaju neke priče. O tome kakav smo otac i ja odnos imali, dovoljno je što smo i ja i on to znali, nema potrebe da se to deli okolo - rekao je ranije on za "Story".

Miroslav Ilić
foto: Nemanja Nikolić

Podsetimo, kako je Kurir ranije nezvanično saznao, Miroslav Ilić podneo je krivičnu prijavu protiv Mirjane Antonović zbog povrede tajnosti postupka. Zbog toga što je svojevremeno navodno odala pojedinosti iz sudskog procesa sa pevačem, njoj sada preti novčana ili kazna zatvora do godinu dana.

- Istina je da je protiv mog klijenta podneta krivična prijava, na žalost ne znam detalje. Ono što je sigurno jeste da je optužena za krivično delo povreda tajnosti postupka. Za to je predviđena novčana ili kazna do godinu dana zatvora. Delo koje se njoj stavlja na teret spada u grupu krivičnih dela sa relativno malom društvenom opasnošću. Mi ne znamo ni mesto ni vreme kada je to delo izvršeno, to će sve biti saopšteno kada Mirjana bude došla na saslušanje - rekao je Vilijam.

1 / 5 Foto: Stefan Stojanović

Bonus video:

02:38

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.