SKINULA SE ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ: Evo kako izgleda njeno telo!
Foto: Nemanja Nikolić

opa

SKINULA SE ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ: Evo kako izgleda njeno telo!

Odlučila je da se potpuno posveti karijeri

Objavljeno:

I dok se poslednjih nedelja piše kako je raskinula dugogodišnju vezu koju je trebalo da kruniše brakom, pevačica Anastasija Ražnatović se na to ne obazire. Odlučila je da se potpuno posveti karijeri.

Svakodnevno je aktivna na Instagramu, gde objavljuje ne samo momente iz privatnog života, već i fotografije i snimke sa snimanja.

1 / 5 Foto: Nemanja Nikolić

Tako je pevačica nedavno objavila provokativnu fotografiju, na kojoj pozira potpuno naga. Uz takvu fotografiju imala je vrlo kratku poruku: "Jednostavnost".

Dvadesettrogodišnja Anastasija je ovom objavom pokrenula lavinu komentara, dok se odmah oglasila i njena koleginica Marina Visković, koja nije krila oduševljenje zbog fotke.

Inače, Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić odlučili su da stave tačku na svoju višegodišnju vezu.

Nagađalo se i pisalo o razlozima, a ona je istakla da se ljubav ugasila, te da su ostali u dobrim odnosima.

Naime, poznato je da je pre veze sa Kuljićem mlada pevačica imala romansu sa Kostadinom Terzićem, sinom generalnog direktora Crvene Zvezde Zvezdana Terzića.

1 / 6 Foto: Printscreen

Njihova veza je i te kako bila zanimljiva javnosti. a romansa je okončana u avgustu 2016. godine.

Ono što je zanimljivo jeste da je Anastasija skoro, pa identično govorila o raskidu sa Terzićem, kao što je bio slučaj sa Đorđem.

- Nije bilo nikakve svađe, rastali smo se na najnormalniji način. Ostali smo prijatelji, a priče o našim svađama nemaju veze sa istinom. I dalje imam lepo mišljenje o Kostadinu - jasna je bila Anastasija za domaće medije, govoreći u sličnom tonu u kojem danas objašnjava kraj odnosa sa drugim biznismenom s kojim je prekinula vezu.

Bonus video:

02:38

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.