EVO ŠTA SE UPRAVO DEŠAVA U DOMU NATAŠE BEKVALAC! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

slavlje

EVO ŠTA SE UPRAVO DEŠAVA U DOMU NATAŠE BEKVALAC! (FOTO)

Dala si mi život i ispisala mi ime i prezime. Voli te tvoja mama, Keti moja - napisala je Nataša na pomenutoj društvenoj mreži.

Objavljeno:

Ćerka Nataše Bekvalac danas slavi rođendan, a pevačica je ove radosne vesti iz svog doma podelila na društvenim mrežama.

Nataša je aktivna na Instagramu, a svojim pratiocima je pokazala koliko je vodila računa o svakom detalju kada je bila organizacija proslave rođendana.

- Srećan ti rođendan ljubavi mamina. Jedino što želim je da se ceo život ovako smeješ, da budeš zdrava i tako svoja i posebna. Dala si mi život i ispisala mi ime i prezime. Voli te tvoja mama, Keti moja - napisala je Nataša na pomenutoj društvenoj mreži.

Nataša Bekvalac
foto: Miloš Nadaždin

Podsetimo, Bekvalčeva je nedavno doživela neprijatnost na aerodromu, o čemu je obavestila svoje fanove putem svog Instagram naloga.

Naime, pevačica je večeras trebalo da gostuje u jednom klubu u Bernu i njena publika tamo ju je s nestrpljenjem očekivala.

Pevačica se izvinila svojoj publici i objasnila da su do poslednjeg momenta ulagali napore da isprave propuste, koji su im se, kako kaže, dogodili prvi put.

1 / 5 Foto: Zorana Jeftić

Bonus video:

00:05

Nataša Bekvalac pokazala prsten: Oduševljena pevačica kaže da ga nikad neće skinuti!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.