ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ POTPUNO GOLA! (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić

opa!

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ POTPUNO GOLA! (FOTO)

Ražnatovićeva se nakon raskida posvetila biznisu za koji je uradila kampanju

Objavljeno: 11:59h

Pevačica Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić nedavno su raskinuli vezu posle pet godina.

Iako su mnogi misili da će uskoro stati pred oltar, budući da su otpočeli zajednički život, njih dvoje su rešili da stave tačku na svoj odnos.

Ipak, par je odlučio da se raziđe, te se mlada pevačica iselila iz pomenute nekretnine, a svako je otišao svojim putem, jer je daljina i razvodvojenost u samoj vezi učinila svoje.

Anastasija Ražnatović
foto: PRINTSCREEN/PINK

Anastasija Ražnatović objavila je sada fotografiju na kojoj je naga, što je izazvalo potpuni haos na društvenim mrežama.

1 / 11 Foto: PRINTSCREEN/PINK

Naime, Anastasija se za potrebe fotografisanja obnažila, a među prvima joj je komentar ostavila njena dobra prijateljica Marina Visković, koja je objavila emotikone vatre. POGLEDAJTE OVDE.

Ono što je iznenadilo mnoge jeste i komentar MC Stojana, koji je takođe, Ražnatovićevoj komentarisao fotografiju emotikonom vatre i sve šokirao ovim potezom, s obzirom na to da je poznato da nisu neki veliki prijatelji.

Podsetimo, ona je nakon raskida s biznismenom Đorđem Kuljićem, očigledno odlučila da se posveti biznisu koji će joj odvratiti pažnju nakon teškog perioda u života.

Anastasija Ražnatović, Đorđe Kuljić
foto: Zorana Jevtić

Anastasija Ražnatović godinama je u muzičkim vodama, niže hitove ali tek sada kreće sa nastupima pred publikom.

Ona je ranije izjavila da sa nastupima neće krenuti dok ne bude imala dovoljno svojih pesama da peva na bini, a sada je očigledno pravi trenutak za to.

Ona će 12. marta nastupiti u Parizu, a kako mediji navode, honorar koji će mlada pevačica poneti iz ove noći je čak 15.000 evra.

Bonus video:

00:06

Anastasija u zagrljaju ovog tenisera, pao i poljubac

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.