SKUPOCENE BURME SA VENČANJA PETRA I HANE KOJE JE IZAZVALO PRAVU POMETNJU: Nosi ih SVETSKI KREM, kreirane po želji!
Foto: Printscreen Instagram

niste znali!

SKUPOCENE BURME SA VENČANJA PETRA I HANE KOJE JE IZAZVALO PRAVU POMETNJU: Nosi ih SVETSKI KREM, kreirane po želji!

Obožavaju brojne zvezde!

Objavljeno:

Burme Hani Huljić (31) i Petru Graši (45) poklonio jedan od trojice kumova, slovenski kuvar Tomaž Kavčič, a iz zlatare otkrili su detalje o prstenju.

1 / 7 Foto: Printscreen Instagram

- Burme su izrađene od 14-karatnog zlata, roze boje. Prstenje je izvana matirano, a iznutra sjajno. Nekoliko dana nam je trebalo da se izradi prstenje jer smo u ovim burmama spojili Hanine i Petrove želje, pa su razgovori i konsultacije rezultirali ovim decentnim i elegantnim komadima - rekli su iz zlatare.

Njihov nakit je tradicionalan, ručno rađen, uobličen u moderan dizajn koji obožavaju brojne zvezde poput Anđeline Džoli, Severine, Nine Badrić, Bože Vreće... Anđelina je njihov nakit nosila u Sarajevu 2012. na premijeri njenog redateljskog filma gde je stigla s tadašnjim suprugom Bredom Pitom.

Petar Grašo, Hana Huljić
foto: Printscreen Instagram

- Hanin prsten krasi jedan dijamant, a intimna poruka zapisana sa unutrašnje strane oba prstena ostaje tajna koju samo Petar i Hana mogu podeliti s javnošću - rekli su iz zlatar.

Upućeni kažu da će beba sigurno imati neko tradicionalno splitsko ime.

- Hana i Petar jako drže do tradicije. Na primer otac od Tonča Huljića zove se Ivan, kao i Tončev sin, koji je dobio ime Ivan. Stoga možemo očekivati neko porodično ime - kažu upućeni.

Bonus video:

03:45

Petar Grašo o Tončiju Huljiću i i bebi

(Espreso/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.