ZVANICE KOD GRAŠA I HANE JEDVA NAPUNILI POLA RESTORANA!? Rijaliti učesnik ih javno isprozivao!
Foto: PRINTSCREEN/24SATA.HR

šok

ZVANICE KOD GRAŠA I HANE JEDVA NAPUNILI POLA RESTORANA!? Rijaliti učesnik ih javno isprozivao!

Rijaliti učesnik javno isprozivao Hanu i Graša!

Objavljeno: 13:33h

Pevač Petar Grašo (45) i ćerka Tončija Huljića, Hana Huljić (31) sa kojom muzičar čeka dete, izgovorili su sudbonosno "da" u crkvi Svetog Dominika u Splitu.

Petar Grašo, Hana Huljić
foto: Printscreen Instagram

Neven Ciganović, bivši rijaliti učesnik i influenser, komentarisao je modne izbore novopečenih mladenaca i nije ih štedio.

U svojoj objavi na Fejsbuku napisao je sve što misli o venčanju Hane i Petra.

- Nisam mislio uopšte da se oglašavam povodom Grašine i Hanine svadbe, jer sam i previše bio 'uzbuđen' oko sinoćnje Dore. Na kraju se to uzbuđenje na moju žalost pretvorilo u tugu, u a tužnija od same Dore sinoć je jedina bila Danijela Martinović. Ta gorčina koju mi je ostavila ta kišna Subotnja noć me podstakla da bacim oko na fotke venčanja koje uprks tome da smo tek u Februaru svi mediji uporno zovu 'venčanjem godine'.

1 / 2 Foto: PRINTSCREEN

Iako sam ja pod 'venčanjem godine' uvek zamišljao neku svadbu na kojoj bi se okupile poznate javne ličnosti ne samo iz naše zemlje već i celog regiona, a ne tek grupica zvanica koja jedva da je napunila pola restorana.

Mlada mi je u toj venčanici izgledala poprilično infantilno (kao da se stalno potencira ta njihova razlika u godinama) iako se radi već o zreloj ženi koja je zašla u 30. Podsetila me na one starinske viktorijanske porculanske lutke koje su tako uvek upakovane u neku slatku haljinicu sa volanima, a uvojci kose bi im bili besprekorno zaglađeni u savršene uvojke. U svakom slučaju šaljem iskrene čestitke mladencima - napisao je za kraj.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.