Detalj sa venčanja koji je mnogima zapao za oko: EVO ŠTA SE DESILO U CRKVI SA PETROM GRAŠOM!
Foto: NEMANJA NIKOLIĆ, DAMIR DERVIŠAGIĆ

isplivalo

Detalj sa venčanja koji je mnogima zapao za oko: EVO ŠTA SE DESILO U CRKVI SA PETROM GRAŠOM!

Niko nije očekivao takvu reakciju pevača

Objavljeno: 19:37h

Petar Grašo (45) i Hana Huljić (31) zakleli su se na večnu ljubav u crkvi svetog Dominika u Splitu.

Njih dvoje su napravili ceremoniju, a mladenci su bili posebno emotivni, pa je Grašo u crkvi tokom venčanja zaplakao, prenose tamošnji mediji.

Petar Grašo
foto: Printscreen

Dok je zbor Mihovil iz Kamena u crkvi pevao pesmu "All You Need Is Love" od njemu omiljenih Bitlsa, Grašo je pustio suzu.

Mladenci su poslije održane ceremonije s uzvanicima nastavili slaviti u restoranu. Sudeći prema fotkama na Instagramu, Hana se tamo presvukla iz venčanice u običnu belu haljinu, a s obzirom na to da je haljina bila uža od venčanice, u prvi plan pao je Hanin trudnički stomačić, koji do sada nije pokazivala.

1 / 3 Foto: Printscreen

Podsetimo, Petar Grašo i Hana Huljić izgovorili su sudbonosno da u crkvi Svetog Dominika u Splitu, a sada se na mrežama pojavio prvi snimak iz crkve.

Naime, nakon stupanja u brak mladenci su se poljubili, a u crkvi se čuo gromoglasan aplauz, što je njih dvoje nasmejalo.

Nakon ceremonije Petar i Hana izašli su ispred crkve, a na mladinom licu blistao je osmeh. Petar je samo kratko prokomentarisao da se nakon venčanja oseća kao muž.

- Osećam se kao muž - rekao je Grašo na izlasku iz crkve, a Huljić je dodao: 'A ja kao punac!'

Svečanoj ceremoniji sklapanja braka između Hane Huljić i Petra Graša, prisustvovali su i njihovi roditelji - Vjekoslava i Tonči Huljić, te Zoran i Snježana Grašo. Petrova sestra Buga sa porodicom, Hanin brat Ivan, mama i sestre Vjekoslave Huljić te venčani kumovi.

Bonus video:

04:02

Petar Grašo otkrio šta misli o Tončiju Huljiću: On je jedan brilijantan čovek!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.