SVE SE OCRTAVA ISPOD PROVIDNE HALJINE! SEVERINA ZATRESLA GOLIM GRUDIMA BEZ BRUSA: Opet ŽARI I PALI hot telom! FOTO
Severina Vučković, Foto: instagram/severina

nema ništa vrelije!

SVE SE OCRTAVA ISPOD PROVIDNE HALJINE! SEVERINA ZATRESLA GOLIM GRUDIMA BEZ BRUSA: Opet ŽARI I PALI hot telom! FOTO

Ne nosi džaba epitet najseksepilnije javne ličnosti.

Objavljeno: 14:42h

Pevačica Severina Vučković otputovala je u toplije krajeve, na Maldive, a sada je objavila fotografije u kojima je, između ostalog, pokazala gole grudi.

Severina Kojić
foto: printscreen

Severina je na Instagramu podelila video-klip sastavljen od nekoliko snimaka, u kojima se pojavljuje u različitim izdanjima.

Ona je pozirala u bež haljini, crnoj haljini, ali i u kupaćem kostimu, a u nekoliko navrata su joj se, u pomenutoj bež haljini, nazirale grudi budući da je haljina providna, a da pevačica ispod nije imala ništa.

Severina je očigledno želela da prikaže kako se provodi na egzotičnoj destinaciji, ali je većini njenih pratilaca našto drugo prvo zapalo za oči.

Pevačica je oduševila izgledom, ali kako se svima definitivno ne može ugoditi, bilo je i onih koji su je "kritikovali" da je premršava.

"Kakav raj, savršeno mesto za uživanje", "Prelepa si", "Prava si bomba", "Severina, prezgodna si", "Premršava je, rebra joj se naziru", "Ludilo izgledaš", "Premršava si, fali ti malo sala na određenim mestima", "Gore Maldivi kakva si mačka", neki su od komentara.

1 / 6 Foto: Instagram

Podsetimo, poznata pevačica Severina, osim titule regionalne zvezde, nosi i onu ikone stila među damama u Regionu. Svojim izgledom u 50. godini apsolutno pleni svačiju pažnju, a kako i ne bi kada izgleda kao devojčica.

Mnogi se pitaju: ‘Koja je tajna takve figure?’ ili ‘Koliko je odricanja potrebno za ovakav izgled?’. Naime, pevačica je jednom u intervjuu 2019. godine za “Exkluziv” otkrila svoj ‘recept’ koji, zapravo, uopšte nije teško slediti.

Severina
foto: Instagram

– Ja jako volim jesti puno voća, ali i povrća. Ustvari – jedem sve. U poslednje vreme jako puno voća, a sada mi odgovara sve šumsko voće, dinje, lubenice, otkrila je i dodala da joj u održavanju linije pomažu i navike koje je usvojila kroz godine.

– Davno sam odlučila da neću svoje telo zasititi toksinima. Nekako mi se čini da sam na dobrom putu da ih potpuno ih izbacim iz prehrane. Ali, jako volim jesti i mogu puno pojesti, priznala je pevačica.

Bonus video:

00:17

Severina u Beton hali snimala spot

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.