SEVERINA JE GODINAMA TO ČUVALA SAMO ZA SEBE!
Foto: printscreen

niste znali!

SEVERINA JE GODINAMA TO ČUVALA SAMO ZA SEBE!

Samo jednom je spomenula u jednoj emisiji!

Objavljeno:

Poznata pevačica Severina, osim titule regionalne zvezde, nosi i onu ikone stila među damama u Regionu. Svojim izgledom u 50. godini apsolutno pleni svačiju pažnju, a kako i ne bi kada izgleda kao devojčica.

1 / 7 Foto: Insatgram printscreen

Mnogi se pitaju: ‘Koja je tajna takve figure?’ ili ‘Koliko je odricanja potrebno za ovakav izgled?’. Naime, pevačica je jednom u intervjuu 2019. godine za “Exkluziv” otkrila svoj ‘recept’ koji, zapravo, uopšte nije teško slediti.

– Ja jako volim jesti puno voća, ali i povrća. Ustvari – jedem sve. U poslednje vreme jako puno voća, a sada mi odgovara sve šumsko voće, dinje, lubenice, otkrila je i dodala da joj u održavanju linije pomažu i navike koje je usvojila kroz godine.

– Davno sam odlučila da neću svoje telo zasititi toksinima. Nekako mi se čini da sam na dobrom putu da ih potpuno ih izbacim iz prehrane. Ali, jako volim jesti i mogu puno pojesti, priznala je pevačica.

Severina Kojić
foto: Profimedia

Takođe, dodala je kako svoj dan voli započeti smoothiejima. Kombinuje voće i povrće, zavisno o tome što joj se nađe u frižideru ili šta joj se u tom trenutku jede. No, najdraža kombinacija su joj, posebno leti, šargarepa, cvekla, maline, jagode, borovnice i kupine pomešane s bademovim mlekom, a ponekad ubaci i malo banane za gustoću, premda joj, kako je rekla, zna biti fino i bez nje.

Severina zna da je za dobru figuru potrebno i malo vežbe, a najviše vremena u teretani provede pre turneje.

– Nisam tip koji ide svaki dan u teretanu. Imam dobro telo pa mi je dovoljno čak i jednom sedmično, ali ako se spremam za turneju, onda idem tri- četiri puta, rekla je tada.

Bonus video:

36:37

ESPRESO INTERVJU: Mirče i Ana Radulović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.