BILO JE NEMINOVNO DA SE POJAVI! DUŠKO SE BRZINOM MUNJE VRATIO ZA BEOGRAD!
Foto: Instagram/karleusastar

au

BILO JE NEMINOVNO DA SE POJAVI! DUŠKO SE BRZINOM MUNJE VRATIO ZA BEOGRAD!

Duško Tošić iznenadio javnost - ponovo u Beogradu

Objavljeno: 12:02h

Fudbalski menadžer Duško Tošić i njegova supruga Jelena Karleuša u poslednjih nekoliko meseci glavna su tema domaćih medija, a sve zbog komplikacija u njihovom odnosu koje su se u jednom trenutku činile nepremostivim.

Duško Tošić
foto: Instagram

No, kako je vreme odmicalo, prašina se slegla, činilo se da će se na kraju sve završiti mirnim putem, ipak supružnici su svojim potezima nastavili da podgrevaju spekulacije o razvodu.

Poslednji u nizu poteza koji su iznenadili domaću javnost, te otvorili brojna pitanja jeste Duškova iznenadna poseta Beogradu.

1 / 2 Foto: Instagram printscreen

Naime, poznato je da fudbalski menadžer vreme uglavnom provodi na tribinama stadiona širom sveta s obzirom na posao kojim se bavi, no najveća fudbalska utakmica u srpskom fudbalu između Partizana i Crvene Zvezde privukla je i Duškovu pažnju, te se i bivši fudbaler našao u loži našeg najvećeg stadiona.

Tošić je putem svog Instagrama podelio snimak sa pomenutog stadiona, no ono što je zanimalo čitavu javnost jeste da li je odvojio vreme i za svoju suprugu Jelenu Karleušu.

No, na ovo pitanje nismo dobili odgovor, s obzirom da ni Duško ni Jelena nisu objavljivali zajedničke fotke i snimke na društvenim mrežama.

Bonus video:

01:00

Duško Tošić na ulici dočekao Novu godinu: Bivši fudbaler sa ćerkama Atinom i Nikom veselio se uz trubače

(Espreso/Gloria)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.