REŠENO JE!? DUŠKO TOŠIĆ SE POVLAČI!
Duško Tošić, Foto: instagram/duskotosic

NOVI POTEZ

REŠENO JE!? DUŠKO TOŠIĆ SE POVLAČI!

Postavlja se samo jedno pitanje!

Objavljeno: 22:18h

Mnogo priča poslednjih nedelja mogli smo da pročitamo u domaćim medijima o odnosu muzičke zvezde Jelene Karleuše i njenog supruga, fudbalskog menadžera Duška Tošića.

Jelena Karleuša, Duško Tošić
foto: Instagram printscreen

Kada se najglasnije govorilo o njihovom rastanku, Duško se pojavio u porodičnom domu, što je Jelena dokumentovala video snimkom, koji je i objavila na svom Instagram profilu. No, isti je ubrzo obrisala, a zbog čega je to učinila jedno je od pitanja na koje za sada nemamo odgovor.

1 / 8 Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

Kao jedan od najlogičnijih razloga, nameća se odluka Duška Tošića da se na određeni vremenski period povuče iz javnosti, te da sačeka da se prašina oko njegovog i Jeleninog odnosa slegne, kako bi u miru, sa svojom suprugom mogao da izgladi nesuglasice koje su dovele do sukoba.

No, s obzirom da je ovo samo pretpostavka, na pravi razlog moraćemo ipak da sačekamo, a kako govorimo o jednom od parova koji i te kako znaju da odgovore na novinske napise nema sumnje da ćemo vrlo brzo saznati o čemu je zapravo reč.

Podsetimo, Jelena Karleuša se za Dan zaljubljenih na Instagramu pohvalila mnoštvom crvenih ruža koje je dobila.

Kako smo videli, to je poklon od njenog supruga Duška Tošića.

Karleuša je ovom objavom izazvala veliku pažnju javnosti, budući da se već skoro dva meseca spekuliše o navodnom incidentu između supružnika koji se desio na Božić.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen

Jelena tada sada stavila tačku na nagađanja i snimila je buket i svog supruga, a pesmom koju je u okviru snimka objavila na svom storiju je poručila "da je njen čovek bolji od drugih".

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso/Gloria)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.